-Viper- 547 Napisano Octobar 24, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju crvenu, teška srca ali dva motora mi je mnogo za registraciju. Motor ima mali problem sa 5 brzinom, zviždi, ali se vozi bez problema.Cena je 1500 evra za forum može dogovor oko cene. Yamaha XJ600N WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha XJ600N, 1997. godište, Naked, vozilo prešlo 52000 km, Novi Sad. Cena 1.500 € - Motori - Polovni Automobili Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 24, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg sad ce ispasti da trolujem oglas (daleko bilo) al moram pomeniti da vise od 1100 evra ovi motocikli trenutno ne vrede, podrazumeva se za fabriku. Vozio takav jedan malo mladji... Sve preko toga je iznad cene. Pa nek se ljuti ko hoce. Xj 600N mi je bio prvi "veci" motor, i dosta sam ga izucio, proucio, a bogami svasta i naucio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Octobar 24, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Sve je stvar dogovora, za ozbiljnog kupca naravno. Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 7, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Zimska cena 1000 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Decembar 1, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan PRODATA, NEKA se novi vlasnik vozi bez problema. Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...