vlada53 22 Napisano Octobar 23, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko stavljao sito plus auspuh ili neki drugi i kako se pokazao posto imam malosi kit 70cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2878 Napisano Octobar 23, 2019 Ne silazi, 4979 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko stavljao sito plus auspuh ili neki drugi i kako se pokazao posto imam malosi kit 70ccНе одговара баш стајлингу али то је Пјаџов агрегат и баш му паше спортски издув.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 22 Napisano Jun 19, 2020 Svrati ponekad, 149 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan pozz drugari stavio sam na vespu sito plus auspuh i uradio sam kit na 70CC ALI BI STAVIO I CENTRALNU OPRUGU SA OPRUGICAMA PA ME INTERESUJE DAL JE NEKO PROBAO I KOJU BOJU JE NAJBOLJE STAVITI POSTO IMAM OSECAJ DA PROKLIZAVA KAIS IMA RUPU OKO 40KMH TEK POSLE 70 IDE U OBRTAJE A PROBAO SAM I SA LAKSIM I TEZIM ROLNICAMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2878 Napisano Jun 20, 2020 Ne silazi, 4979 postova Prijavi odgovor kao problematičan Зависи од снаге коју имаш?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1775 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da na ScooterAtack ili Scooter Planet imaš preporučen set up u opisu auspuha...Najbolje da probaš na skuteraškim forumima tu ćeš naći najpribližniju informaciju ILI idi kod nekog ko servisira,u servisu probaš par komada uzmeš koja ti odgovara.....Odgovor koji ne prija uvu a čućeš ga mnogo puta kao prvi je " moraš da eksperimentišeš" što i nije daleko od istine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...