Aleksandar KI 15 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Velicina L, malo je nosena, kupljena u markosu pre 2 god., vizir odlican... cena: 3500 din Tel: 064/1888235 aleksandar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno, cena 3000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to u cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan jedva nadzoh na netu...evo ti tabela, po njoj ispada da je L 0d 60-62cm... meni veliko... http://www.motorcycle-superstore.com/161/MNGR_POP/SIZE-CHART.ASPX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan jedva nadzoh na netu...evo ti tabela, po njoj ispada da je L 0d 60-62cm... meni veliko... http://www.motorcycle-superstore.com/161/MNGR_POP/SIZE-CHART.ASPX Pa tako od prilike, meni je 60.5cm, i odlicna mi je!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan po tim merama mi je velika trebala bi mi broj manja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan kao i meni...59cm... ali odosmo mi u off...sorry Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozemo se nagadjati, to bi bilo najbolje da se proba, i tek onda da vidis da li ti odgovara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno..2800 dingera :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno...2500din.. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Jun 20, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan ljudi zar nikom ne treba ovakva kaciga...za 2500din?? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan u majku mu, evo ja bih je uzeo ako znash kako da dodje do mene u NS! skoro sam uzeo novu kacigu, a nemam ni motor,a li eto, uzecju josh jednu pa nek stoji kod mene... naravno, ako mi nije velika...ovu koju sam ja uzeo je isto L ali pishe (59-60) i jel znash koji je to model? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan a je l bi mogao ja da je pazarim. imam neku kinesku koju sam prefarbao. samo sto sam i ja iz Novog Sada, mada idem cesto za Zrenjanin. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan skohajm, kuckao sam se smsom sa mitoboy-em, treba neki njegov gari sutra da dodje za NS, pa cju da je probam, ako ne odgovara, mozesh odmah i ti da je probash pa da je uzmesh ako ti je OK... uglavnom, treba da se chujem danas/sutra sa mitoboy-em i dogovorim sve, pa cju sve da posledim informacije i tebi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ok. zlig0r. moj mob je 063 10 53 277 pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan ode kaciga zligOr-u, neka mu je sa srecom i neka ga dobro sluzi...moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jun 25, 2008 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga prosledjena skohajm-u, njemu je potrebnija...tako da nek njega lepo sluzi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...