wulfy 196 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Blize Budvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Kombinacija pijeska (sitan crveni, sa krupnijim oblutcima) i ovo malo dna sto se vidi lici i na Kamenovo, onaj dio ispod otvorenog sanka, blize Rafailovicima. E sad... Moze da bude i Kraljicina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan moze biti kraljicina mada je tamo malo krupnije kamenje,cini mi se. kamenovo... mislim da je samo sitni pijesak,nikad nijesam imao vece bolove neko kad sam pjesice otisao od sanka do vode,na pola plaze mi je bilo doslo da vristim ali me je bilo sramota one djece,bos sam bio naravno,izgoreli su mi tabani sveti stefan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 22, 2008 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ok ok ewo ;D .. moram priznati da nije bilo lako izabrati adekvatne fotke za temu,poshto ih ima "malo wishe" ali ewo skromna selekcija je naprawljena pa uziwajte // 1. dan .. Sastali smo se ranim jutrom oko 8.30 na senjaku ispred redakcije Grazia casopisa sa ostatkom ekipe koji je ishao jednim kombijem i jednim autom .. Cilj je bio fotkanje 2 modna editorijala u ambijentu Crnogorskog primorija.Nishta lepshe za nas nego spojiti lepo i korisno tako da ni trenutka nismo razmishljali u odluci da naprawimo jednu zanimljiwu turu.E sad jedina problematika je bila u tome kojim putem ici poshto su manje wishe swe staze wec dobro utabane .. Dan je bio lep,ne mnogo topao,ali skoro idealan za put. Ja sam insistirao da obawezno put bude malo drugachiji od standardnog preko ibarske i morache tako da je jedino logichno reshenje bilo ici preko 4 planine ;D U pitanju je bila ruta Diwchibare,Zlatibor,Zlatar,Durmitor .. Sam put do Diwchibara preko Obrenowca i Uba nama wec dobro poznat je bio relatiwno prazan i solidan, iako je parche puta od Mionice do wrha diwchibara josh uwek nedowrshen i dosta krpljen .. Mada swe to nema weze kad krene spushtanje ka Pozegi gde ziwe dushe nema,asfalt je odlichan i mestimichno oblachno wreme i temperatura od 25 stepeni koje smo imali drzalo nas je u dobroj formi i u dobrom tempu .. Na Diwchibarama smo popili jutarnju kaficu i nastawili preko Pozege put Zlatibora .. Tamo nas je chekao ruchak .. Posle nepunog sata prowedenog na Zlatiboru nastawili smo ka Prijepolju po meni mozda i najlepshim delom puta .. Zlatibor - Prijepolje , nigde automobila,sunce je wec ugrejalo asfalt koji je now i kao ogledalo .. Osmeh sa lica nismo mogli da skinemo .. Jedino shto je nedostajalo je bio po koji santimetar gume sa swake strane ;D Na pumpi u Prijepolju stajemo da se dopunimo.Pored nas se u jednom trenutku parkira policijski pezo i chowek koji je u ciwilu sedeo na mestu suwozacha pochinje konwerzaciju "Kakaw je put momci? Ima li guzwe? Kuda? .. " Ubrzo shwatamo da je u pitanju Zlatar,chowek sa foruma koji radi u saobracajnoj policiji na tom delu puta i wozi bmw .. Obostrano odushewljenje,fotkanje i obawezna kafica kod manastira Mileshewo Kroz razgowor saznajemo da je 2 kilometra odatle sniman film "Lepa sela lepo gore" I da se kratkom woznjom od manastira nalazi dobro poznati "tunel" Ja to nisam mogao da zaobidjem tako da na moje insistiranje laganim off roudom stizemo do "mesta zlochina" Posle oko sat ipo vremena prowedenih u prelepom ambijentu manastira i okoline,druzenja sa Zlatarom,shwatamo da moramo da krenemo, jer i dalje imamo josh dosta da wozimo, a dana je swe manje .. Od Prijepolja krecemo put Pljevlje i Zabljaka .. ko nije ishao owim putem,toplo preporuchujem,put je u izuzetnom stanju a priroda kanjona Tare i sam Durmitor su potpuno fascinantni .. Na granici nije bilo nikoga tako da smo je preshli praktichno odmah .. Na Zabljaku smo malo skrenuli sa puta da josh jednom prowerimo spremnost nashih "enduro" motocikala koji su josh jednom pokazali da su spremni na swe i da nadjemo lepo mesto za pauzu i uzinu .. Sachekali smo da mrak padne skroz da ne bi wozili u sumrak, u prediwnoj prirodi i okruzeni wrhowima prekriwenim snegom ;D Sa Zabljaka smo krenuli da se spushtamo ka Shawniku pa na Niksic .. Temperatura je u jenom trenutku iznosila 2 stepena shto nam nije predstawilo nikakaw problem,jer nashi "enduro" motocikli su opremljeni najnowijim sistemima za grejanje .. Newerowatnih 300 kriwina do niksica (ko je ishao zna o chemu pricham ;D ) i lagano smo se spustili u primorsku klimu i temperaturu od 20-ak stepeni .. Tu smo se dopunili opet i kontaktirali Veceg i Space Directora da nam p-ripreme masazu i neke cice jer smo za pola sata u Podgorici ;D U Podgoricu smo stigli 50 evra lakshi zbog obilazenja preko pune linije .. Shta cesh .. zaneli smo se malo ;D U nedostatku cica i masaze .. popili smo osh jednu kaficu u Podgorici .. lovachke priche, i dogowaranje za nedelju, jer tad nam je slobodan dan, pa smo reshili da naprawimo neku multinacionalnu woznjicu sa kolegama iz Crne Gore i da prowerimo jesu li neki od njih spremni za Nord Cup Dan 2. U Budwu smo stigli oko 1 nocu, nashli drugare koji su se wec stacionirali u nekim apartmanima,raspakowali smo se i zaspali sa kezom na faci Sutra ujutru ideja je bila da se prowozamo do plaze "Ploce" i utwrdimo da li je ta lokacija dowoljno dobra za fotkanje .. Poshto smo se uwerili da je plaza zaista tamo gde treba da bude (odmah pored Jaza) i da je more zaista slano ;D wratili smo se u Budwu i weche zawrshili u Casperu (kaficu u starom gradu) gde nam se pridruzio i Wulfy istaknuti chlan bjb ekipe iz Crne Gore ;D Dan 3 8 am .. Budjenje . Mora da se radi malo .. Jutarnja kafica,mamurluk posle nekog silnog piwa koje su nam uwalili sinotj ;D, lopata u ruke i udri .. Snimanje smo zawrshili ranije nego shto smo mislili pa smo odluchili da ostatak dana prowedemo u obilasku Mirishta i uwerimo se da li je Arza stwarno prodata Rusima .. Opet laganim off roudom nashim "enduro" motociklima stizemo skoro do Arze oko koje je ograda i pishe "privatan posijed" Nishta zato .. spustili smo se na plazicu i ispratili sunce na pochinak ;D Dan 4 Danas je dan pauze .. Juche smo radili kao crnci pa je red da se odmorimo i opustimo ;D Kontaktirali smo Veceg i Space-a i dogoworili se da dodju po nas u Budwu oko 12h pa da obidjemo malo bracu Hrwate i widimo kakwe oni to tamo putewe imaju ... Dok smo chekali owu dwojicu, na nas je naleteo prwo PrestigeHD1200 koji se posle 5 minuta razgowora okrenuo i rekao idem samo po opremu, chekajte me ;D a potom i Wulfy koji je nerado saopshtio da mora da ostane i sacheka neku ekipu od 50 motora koja je krenula iz Hrwatske put Budwe .. Ubrzo stizu i momci iz Podgorice i krecemo da oswajamo prewlaku .. Na granici nismo imali nikakwih problema, pechat u pasosh i wozi .. palili smo i zarili putewima Hrwatske koji su stwarno perfektni .. Jako brzo smo stigli do Dubrownika i krenuli u mali obilazak Straduna uz obaweznu kaficu .. Posle razgledanja Dubrownika, u medjuwremenu se dogoworismo sa Dzonnijem i njegowom lepshom polowinom da se nadjemo u Trebinju .. Wreme se malo zaoshtrilo i neka lagana kishica je pochela da pada .. Predjosmo josh jednu granicu .. gde je drug Veci imao malo poteshkoca oko papirologije nepostojece drzawe .. Hrwatski carinik mu je prawio problem shto poseduje SCG Vozachku dozwolu .. Mislim stwaaarno ;D U Trebinju smo bili chas posla jer je udaljeno sweha 40-ak kilometara .. Na nashe iznenadjenje pojawljuje se i Wulfy koji na kraju nije mogao da izdrzi da ne podeli sa nama taj pasulj kome smo se swi obradowali u Trebinju ;D Posle pasulja i druzenja u lokalnoj kafani .. krenuli smo nazad za Budwu preko meljina .. Odushewljeni opet laganom off roud deonicom .. dok su se Veci i Space vratili za Podgoricu .. Dan 5 Wreme je bilo oblachno,prijatno i bez kishe .. prawo wreme da se ode na te Ploche i stawi tachka na mukotrpan posao koji smo zaprawo doshli da uradimo .. U jednom trenutku je swratio i Wulfy da se uweri da stwarno muchki i poshteno zaradjujemo za leba ;D Taj dan smo kasnije zawrshili sa poslom .. tako da smo ranije legli ne bi li ustali ranom zorom i krenuli put Beograda .. Dan 6 Doruchak,kafica i put pod noge .. dosta je bilo zaebancije ;D U Podgorici nas chekaju Veci i Space .. Wreme je bilo siwo i oblachno kao da ce swakog trenutka kisha .. Nismo se prewarili, poshto chim smo krenuli iz Budwe ka Cetinju prwo smo uleteli u newerowatnu maglu, a ubrzo nas ni kisha nije zaobishla .. Bilo je tako swe do Podgorice.E od Podgorice je wec bila druga pricha .. Posle kafice sa momcima koje cemo nadam se wideti uskoro opet .. Krenuli smo put Wishegrada preko Niksica,kanjona Pive i Tare .. Usput na Mikin predlog swratismo i do Ostroga gde se vec polako razvedrilo i sunce se pojavilo i u rekordnom roku osushilo asfalt .. Put preko Bosne prelep .. Kriwina na kriwinu .. Zaebato dobra magistrala .. Udosmo u Srbiju na Mokroj Gori gde smo se nashli sa ekipom koja je kombijem krenula za Beograd. Opet prebranac na Mecawniku, i tama smo do mraka sishli sa Zlatibora .. Mika je Ibarskom produzio za Beograd, a ja preko Kragujevca swratio do Jagodine da pokupim Iwu(dewojku) pa sa swe njom auto-putem za Beograd.. Eto .. ukratko to je to ;D Zaokruzismo 1500 km-a , Prowozasmo se lepo, Zawrshismo posao, Widesmo se sa drugarima .. Hwala wam na swemu i nadam se da se widimo uskoro .. Pozdraw ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 22, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ubi vas los zivot! ;D Slike su vrhunske svaka cast momci, nastavite u tom fazonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, i dalje vas mrzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok ok ewo ;D .. moram priznati da nije bilo lako izabrati adekvatne fotke za temu,poshto ih ima "malo wishe" ali ewo skromna selekcija je naprawljena pa uziwajte // znači puko mi je firefox od muke kada ste stigli do dubrovnika kada sam vas video (upoznao) na omv-u kod ade nisam ni slutio kako vas lepo putovanje čeka ! sjajno! nego, u kom broju maksima izlaze fotke ? i kojom aparaturom su snimane fotke u voznji ako nije tajna (kad ste već sakrili exif od nas radoznalih ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ok ok ewo ;D .. moram priznati da nije bilo lako izabrati adekvatne fotke za temu,poshto ih ima "malo wishe" ali ewo skromna selekcija je naprawljena pa uziwajte // znači puko mi je firefox od muke kada ste stigli do dubrovnika kada sam vas video (upoznao) na omv-u kod ade nisam ni slutio kako vas lepo putovanje čeka ! sjajno! nego, u kom broju maksima izlaze fotke ? i kojom aparaturom su snimane fotke u voznji ako nije tajna (kad ste već sakrili exif od nas radoznalih ) Nije Maxim, Grazia ! sorry ! ;D Canon ixy 800 is Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije Maxim, Grazia ! sorry ! ;D Canon ixy 800 is hehe, nema veze poslaću sestru da mi kupi aham, tako dakle, ja sam definitivno jedini debil koji maše telom pri 100 na sat u rukavicama ... ipak cu morati da kupim nešto malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sramota! :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 22, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ah rodna grudo! ;D Dobri ste skroz, muski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs momci. Fotka sa babom je za kalendar! Mikele, kako se cine bridgestonke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Kako samo znate da pretvorite rad u uzivanciju. Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Mare, mislim da si dva puta stavi isti post, trebalo mi je 15 minuta da mi ucita sve slike... Vidi to OnTopic, Eto, to je to! Jedini ruzniji motor od Africe Twin! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs momci. Fotka sa babom je za kalendar! Mikele, kako se cine bridgestonke? Ostrugano od ivice do ivice !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs momci. Fotka sa babom je za kalendar! Mikele, kako se cine bridgestonke? Ostrugano od ivice do ivice !!! ;D ;D ;D narafski! Kazem ti ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs momci. Fotka sa babom je za kalendar! Mikele, kako se cine bridgestonke? Ostrugano od ivice do ivice !!! ;D ;D ;D narafski! Kazem ti ja Za prvih 1600km deluje dosta dobro, tebi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs momci. Fotka sa babom je za kalendar! Mikele, kako se cine bridgestonke? Ostrugano od ivice do ivice !!! ;D ;D ;D narafski! Kazem ti ja Za prvih 1600km deluje dosta dobro, tebi ??? Nisam ih jos probao po ozbiljnijoj kisi, po suvom su odlicne. Nego, jel si testirao onu cuturicu za u jaknu? Valja li to cemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs momci. Fotka sa babom je za kalendar! Mikele, kako se cine bridgestonke? Ostrugano od ivice do ivice !!! ;D ;D ;D narafski! Kazem ti ja Za prvih 1600km deluje dosta dobro, tebi ??? Nisam ih jos probao po ozbiljnijoj kisi, po suvom su odlicne. Nego, jel si testirao onu cuturicu za u jaknu? Valja li to cemu? ooo da ! ;D odlicna stvar ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs momci. Fotka sa babom je za kalendar! Mikele, kako se cine bridgestonke? Ostrugano od ivice do ivice !!! ;D ;D ;D narafski! Kazem ti ja Za prvih 1600km deluje dosta dobro, tebi ??? Nisam ih jos probao po ozbiljnijoj kisi, po suvom su odlicne. Nego, jel si testirao onu cuturicu za u jaknu? Valja li to cemu? ooo da ! ;D odlicna stvar ! onda bih mogao da i ja otpakujem moju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Super je stvar, cirko svo vreme ! samo jos da smisle kako da zapalim pljugu i da piskiriskim !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 23, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa turica, svaka cast. Fotke kao i uvek, najbolje. Vidi se ruka profesionalca. BRAVOOO!!! 2Mikka: Konacno ti je stigla ta naprava sto je zovu offroad bike. Daj dok je nov i jos uvek radi da odemo na neki ozbiljniji offroad, misim dok je u garanciji, bice posle skupo da ga popravljas ;D ;D ;D Posle ga prodaj Djuri, on i onako ne mrda iz Straje Baje ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 23, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs momci. Fotka sa babom je za kalendar! Mikele, kako se cine bridgestonke? Ostrugano od ivice do ivice !!! ;D ;D ;D narafski! Kazem ti ja Za prvih 1600km deluje dosta dobro, tebi ??? Nisam ih jos probao po ozbiljnijoj kisi, po suvom su odlicne. Nego, jel si testirao onu cuturicu za u jaknu? Valja li to cemu? ooo da ! ;D odlicna stvar ! onda bih mogao da i ja otpakujem moju ;D Jaoo majko mila, samo da te vidim jos sa tim negde u gradu pa da se obesim . Pazi da se ne upletes u sve te cevke, kablove, slusalice i pomagala kada silazis sa motora, smejace ti se ljudi iz kafica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano Maj 23, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! tri u jedan!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jaoo majko mila, samo da te vidim jos sa tim negde u gradu pa da se obesim . Pazi da se ne upletes u sve te cevke, kablove, slusalice i pomagala kada silazis sa motora, smejace ti se ljudi iz kafica ;D ljakse, kupio bih i tebi jedan, ali ti si navikao da pijes sljivu a 2lit je previse za to. Plasim se da se negde ne polomis, nedaj boze, i onda ja da ti budem kriv. Ni sa onim chatter boxom nisi znao sta ces, samo si mi ga sjebao...za tebe je bre pajser i lopata a ne ova sofisticirana tehnologija.... Jaooo, svakog u Beograd pustaju u danasnje vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...