wulfy 196 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan nagovoriti zabu da skoci u vodu vrlo je lako... Ekipa je posla za Dubrovnik, pa ce preko Trebinja natrag u Budvu. Dzony mi predlaze da idemo i sacekamo ih u Trebinje. Nekoliko trenutaka kasnije navlacim opremu, i evo nas na trajektu Dzony zove veceg da utvrdi lokaciju ostatka ekipe. Jos su u Dubrovniku, ali uskoro polaze za Trebinje. Odlicno, mi cemo preko Meljina stici prije njih. Dogovaromo da ih cekamo. Dolazimo u Meljine, tacno je 18:02, skrecemo za Trebinje kad... Ne moze, put zatvoren. Zar nije zatvoren do 18 casova, ne zatvoren je do 8 casova (u prevodu 20 casova). Okrecemo motocikle i idemo preko Dubrovnika u Trebinje. Ipak ce oni nas cekati u Trebinju. U Trebinju smo sacekali da zadje sunce Ostatak je dip putopisa ove dvocije pa necu da upadam... ;D Ipak, ispricacu jedan dio povratka u Budvu. Vozeci oko zaliva Hitman je zadavao tempo voznje u rasponu od 50 do 70 km/h. Poslije Kotora ulazimo u tunel brzinom oko 60 km/h. Pravac, tunel dugacak, osvetljen... u sredini tunela patrola policije, a na izlazu iz tunela Hitman pretice automobil. Vozimo dalje, prolazimo kroz naseljeno mjesto (Radanovice), ja sam prvi i drzim tempo od 60 km/h (ogranicenje 50km/h) i vidim policajca koji me zaustavlja, i mene i ostatak ekipe, nije valjda zbog 10 km/h prekoracenja. Nije, slijedi pitanje: ,,ko je od vas preticao u tunelu?'' Hitman se javlja, i onda slijedi uobicajna rasprava o sigurnosti motociklista na drumu. I onda slijedi Dzonijev ,,ulet'' u raspravu: Ali, on ne bi tek tako ugrozio svoju sigurnost, covjek je bio i na televeziji, proputovao pola svjeta, bio je u Azerbedjajnu, zasto bi sada nekih petstotinjak kilometara od kuce ugrozavao svoju bezbjednost, covjek je svjetski putnik, zna za sve opasnosti na putu vjerujte vozi sigurno, vidjecete na televiziji njegove emisije o putovanjima... Ko zna koliko bi sva rasprava trajala da im nije javljeno da se nedaleko desio saobracajni udes sa povredjenima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Svjetski putnik, ha? Neka predje on 3 ipo granice bez zelenog kartona, ako moze, kad je svjetski putnik ;D ;D Sa sve dokumentima i pasosem nepostojece drzave ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je drago sto moj prijatelj Vecicrnogorac uspe da se malo provoza kada mu neko dodje u goste, jer ovi dole njegovi nece da se druze sa njim ;D ;D ;D pa se uvali tako nekome ko prolazi kroz CG ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto nisam uspio sa vama da nastavim od Dubrovnika ka Trebinju nego sam imao obaveze pa sam morao nazad za Budvu. Bila je lijepa tura a meni ce ostati u pamcenju po izgladnjivanju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Svjetski putnik, ha? Neka predje on 3 ipo granice bez zelenog kartona, ako moze, kad je svjetski putnik ;D ;D Sa sve dokumentima i pasosem nepostojece drzave ;D ;D mali apdejt: Pasos: SRJ Vozacka: SFRJ Saobracajna: SCG cojece, nije ni cudo onom granicaru juce sto me zamalo nije pustio da prodjem,... promijenili smo 5 drzava u zadnje 10 godina ;D Meni je drago sto moj prijatelj Vecicrnogorac uspe da se malo provoza kada mu neko dodje u goste, jer ovi dole njegovi nece da se druze sa njim ;D ;D ;D pa se uvali tako nekome ko prolazi kroz CG ;D e ali ja kad (se)uvalim onda (se) uvalim muski!! ;D p.s. OBAVEZNO podjite u Trebinje na pasulj... ono je bolesno kako je dobro bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ova dvojica se ubise radeci, dokaz: lijepo se vidi lopata od rovokopaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ah, da Mikka je konacno pronasao konkurenciju njegovom motorinu trece vozilo nije smjelo da stupi na ovaj teren ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan ...naravno nasli smo se u Undergraund-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan ...naravno nasli smo se u Undergraund-u... A gde su vam ribe? ??? Ja mislio ovi "slikari" otisli dole da shootaju neke devojke pa se primio kad ono samo muski u fotkama? Sram Vas bilo! Napalili me kao kretena a onda zajeb, samo Wulfy, Johny, Veci, no offense guys! ali niste bre moj tip. ;D Dajte bre neke slike lepotica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ono, mi povedemo bolje polovine, fotkamo ih, pa da nam posle ti predlozis da "drugarski" odradis posao umjesto nas, kao sto si onom decku sto se radovao da mu je cura ostala trudna, jesi na to mislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ono, mi povedemo bolje polovine, fotkamo ih, pa da nam posle ti predlozis da "drugarski" odradis posao umjesto nas, kao sto si onom decku sto se radovao da mu je cura ostala trudna, jesi na to mislio? Taman posla! Tudje zene i devojke se nediraju, off limits! Ono je bila mala interna sala, (koju ljudi nisu razumeli, hebiga, izgubljeno u prevodu), to ti je isto kao kad sam ja dobio cerke a svi drugari sa sinovima bi da me pouce i ako treba i "odmene" kad se sin bude pravio ;D, Ovde sam ja mislio na one manekenke a ne na drugarice zene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 20, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ...naravno nasli smo se u Undergraund-u... A vidi ekipice u Underu.Svaka cast. Neka, neka, jos mjesec dana. Nadam se da su vas u Trebinju lijepo ugostili!? wulfy dokle mislis da mi vadis mast sa tim tvojim slucajnim turama? I to jos, dva puta u Trebinje? Dzony da li imas koju sliku sa Kosova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan I sa Kosova i sa zenama! Ostale slike iz Kos.Mitrovice cu nalepiti na temu o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan bravo dzoni!!!!!!!!! ribice piju pivce a ti voduuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Johnny be good! ;D Bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 20, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim ! ;D stigli, odosmo na spavanje, izvestaj i slidze sutra !!! Laku noc ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e dobro nam ti dosao.Nadam se da vam je bar malo padala kisa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ... izvestaj i slidze sutra !!! ... I tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kakva zla ekipa se okupila u Underu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ... izvestaj i slidze sutra !!! ... I tako... Pa "mali" se izjasnio da napise putopis i okaci slike, ali nesto mu ne ide !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 22, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nagradno pitanje: kolko je coveku potrebno vremena da provede u Crnoj Gori da bi se asimilovao? (postao crnogorac) ;D ;D... ...ajde, ajde... i Lazaru je manje trebalo da napise putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Nagradno pitanje: kolko je coveku potrebno vremena da provede u Crnoj Gori da bi se asimilovao? (postao crnogorac) ;D ;D... ...ajde, ajde... i Lazaru je manje trebalo da napise putopis. Vrlo malo, na dobro se lako navić` Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vise ne druzim sa ovom dvojicom, vidio sam kako rade uzas jedan... P.S. danas sam upoznao malo drugacijeg fotografa, mnogo profesionalnije radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 22, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ima lepu (po/gu)zu za fotkanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vise ne druzim sa ovom dvojicom, vidio sam kako rade uzas jedan... P.S. danas sam upoznao malo drugacijeg fotografa, mnogo profesionalnije radi Dok cekamo fotke od momaka, da vidimo koliko sam dobar poznavalac CG plaza. 1. Lučice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...