Markone88 4882 Napisano Octobar 3, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, Torba je nova, nije koriscena. Uz nju se dobija kisna navlaka, 4 trake za montazu na motor i traka za nosenje preko ramena. Materijal je odlican, rajfeslusi su odlicni, stranice imaju tvrde umetke pa se ne savija tek tako. Dimenzije u cm: sirina 45, duzina 35, visina 25-28 Mene je kostala 4750 dinara, cena za forumase je 4000 din fiksno. P.S. Mleko od litar je u torbi samo da se vidi njena velicina. Pise na sajtu da je zapremina 45 litara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Octobar 3, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bocca_bastard said: Markone mislim da je ja hocu. Ajd je odvoj do sutra a? Buraz, odvojena do daljnjeg za tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Octobar 4, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ode torba kod @bocca_bastard, sa srecom nek te sluzi drug! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...