saxi 578 Napisano Maj 16, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da ga vidim uzivo u tom KMH TRADE-u na NBG-u gde su mi rekli da je to kineski motor?!Rekao bih da je tu fino radilo doterivanje u photo shop-u, jer mu je zavrsna obrada osrednja, a razmak izmedju tockova neuobicajeno mali-izgleda kao zipovanii KYMCO XCITING :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kinez nije 400cc vec 125 sa vodenim hlagjenem motora,4 taktan i u maloprodaji kosta 1500e sa 1 godinu garanciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @Zpal Jako mali, cetiri brzine, preslab motor nekvalitetan i preskup naspram ostalih kineza sa onim sto nudi. Jedino sto je fotogenican - uzivo je smesan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 17, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan evo ga bre! [/img] Italjet je Italijanska marka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kinez nije 400cc vec 125 sa vodenim hlagjenem motora,4 taktan i u maloprodaji kosta 1500e sa 1 godinu garanciju NE! to nikako ne uzimajte!!! moj drug ima takvog i popravljamo ga sami svake nedelje.....servis mu je u zrenjaninu pa ga transport izadje 100e...bacicete pate.amortizeri-ko da ih nema...ja bubrege ne osetm posle voznje,plastika se raspada od vibracija,sve je toliko nekvalitetno da mu je saraf koji drzi MOTOR pukao i u voznji mu se do pola otkacilo pola masine....strasno.BEZITE OD TOG MOTORA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo Hyosung Enduro RX 400,na sajtu pise da ce uskoro. Za taj RX 400 pise da ce uskoro vec nekoliko godina. Prijatelj mi je imao RX 125, odlican motoric. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Evo Hyosung Enduro RX 400,na sajtu pise da ce uskoro. Za taj RX 400 pise da ce uskoro vec nekoliko godina. Prijatelj mi je imao RX 125, odlican motoric. Stvarno bi mogli vise da ubace taj model u prodaju! Zivo me zanima cena za RX 400. Cini mi se da je skroz dobra masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kao masina da,al nekako mi se dizain uopste ne svidja....ama bas.sav mi nekako kockast...ko da se njegova proizvodnja ceka od osamdesete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kineska firma Lifam tj. njihov enduro od 125ccm me je zapanjio prošle godine na Tasosu. Ja ga iznajmio, izgleda ko pravi, ali kaže lik - prva gore, ostale dole...Što je najveća fora, ima digitalni displej na kojem pokazuje stepene prenosa ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kineska firma Lifam tj. njihov enduro od 125ccm me je zapanjio prošle godine na Tasosu. Ja ga iznajmio, izgleda ko pravi, ali kaže lik - prva gore, ostale dole...Što je najveća fora, ima digitalni displej na kojem pokazuje stepene prenosa ??? Uglavnom standard za kineze, narocito onih sto se drze suzukija. Inace na kruzerima je prisutan i voltmetar, i na nekima blicaju il sta vec, cajgeri kad ti zazvoni mobilni u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kineska firma Lifam tj. njihov enduro od 125ccm me je zapanjio prošle godine na Tasosu. Ja ga iznajmio, izgleda ko pravi, ali kaže lik - prva gore, ostale dole...Što je najveća fora, ima digitalni displej na kojem pokazuje stepene prenosa ??? na nekima blicaju il sta vec, cajgeri kad ti zazvoni mobilni u voznji. E ovo je bas praaaavo kineski! :D Preterano brate. Jos da svetli na sve strane kao oni kineski kasetofoni i to bi bilo to... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlod 0 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Hyosung izgleda da nije los , meni se posebno svidja model karion 125 , ujedno molim sve vlasnike ko ga ima ili ga je vozio da napise utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 35 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, tema su kinezi od 400cc a ne hyosung ili bilo koji drugi ne-kinez od bilo koliko cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao masina da,al nekako mi se dizain uopste ne svidja....ama bas.sav mi nekako kockast...ko da se njegova proizvodnja ceka od osamdesete Pa ta slika je stara vec nekoliko godina, a pogledaj i ostale enduro motore iz tog vremena pa ces videti da se ne razlikuje puno od njih. Koga jos briga da li je enduro lep, kad ima mnogo bitnijih stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kao masina da,al nekako mi se dizain uopste ne svidja....ama bas.sav mi nekako kockast...ko da se njegova proizvodnja ceka od osamdesete Pa ta slika je stara vec nekoliko godina, a pogledaj i ostale enduro motore iz tog vremena pa ces videti da se ne razlikuje puno od njih. Koga jos briga da li je enduro lep, kad ima mnogo bitnijih stvari. ma znam ja kakvi su bili i kakvi su sad...nego ovaj mi bas nekako smesan...jos kad sam ugledao kockaste zmigavce....umro sam od smeha a sto se tice tih ostalih-bitnijih stvari,tu si upravu.... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 35 Napisano Avgust 16, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 35 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/vesti.php?vest=511&m=Sti%9Eu-nejked-ma%9Aine-sa-dalekog-istoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...