drmilan_ 5805 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 2544 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoje bocne torbe Louis 15l. Kupio sam ih ove godine i napravio jednu turu sa njima do Tare i nazad i to je to. Posto mi se nije svidjalo kako landaraju na prethodnom motoru (freewindu), napravili smo nosace. Pasu samo na freewind ali mogu gvozdja da odsarafim pa neko neka napravi samo nastavak za kacenje za svoj motorin. Poenta je da jedan trapez uskace u drugi, vidi se na slikama, mogu se prodati i bez toga a mogu i sa tim, da naglasim da imaju rupe kad izvrnem sve sarafe. Na slici se vidi kako su stajale i na motoru i mogu reci da ovaj mehnizam extra radi radnju. Imaju i dzakove u koje se stave stvari pa onda u torbu. I milion kaiseva. Prodajem ih jer sam zamenio motor a i uzeo bocne kofere. Cena nek bude 30 jura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2068 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 1147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisi za mene.MikiSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5805 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 2544 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, m.milivojevic said: Rezervisi za mene. Miki Sent from my iPhone using Tapatalk Pisi mi na pp al smatraj rezervisanim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Septembar 23, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega odustane tu sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5805 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 2544 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zor@n said: Ako kolega odustane tu sam Prodate, a tebi bi taman legle moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...