raps 1402 Napisano Septembar 13, 2019 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko u kacu da moze da mi obavi kupovinu u moto-bike? U pitanju su "prasinari" za kavasaki. Moto-bike radi do 16:00 a ja ne mogu da stignem do tada. Razlog za zurbu je sto sam zakazao majstora a nisu mi stigli iz louisa. Prasinare bih pokupio danas. Pice se podrazumeva Detalji oko novca i preuzimanja na pp ili tel 0641367814 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi zvao da pitaš da li imaju u Kisačkoj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Septembar 13, 2019 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, nemaju. Tek u ponedeljak moze biti kod njih u prodavnici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Septembar 13, 2019 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan mission failed. Moze brisanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...