millanle 12 Napisano Septembar 12, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT, Kawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Uvežen pre tri nedelje i sad kreće polako sređivanje, a uskoro i zanimacija za dosadnu zimu, 2006-to godište , 60000 km kupljen od prvog vlasnika. Bacite oko , i pišite sve što znate o motoru. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Septembar 12, 2019 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju ga vozio.Prelep motor,neka te sluzi xxxxxx km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 12, 2019 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, zelim ti puno lepih i bezbriznih kilometara s njim! Ja sam upravo juce prodao svoj, odnosno zamenio za R motor. Vulcan je odlican, ali je ipak preslab i prespor za americke puteve gde Harley gospodari... Osim ubrzanja i maksimalne brzine ( ciji se nedostatak stvarno oseti na ovim putevima ) imam samo reci hvale za Vulcan 900. Ovo je bio moj primerak sa kojim sam se druzio nazalost samo par stotina milja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millanle 12 Napisano Septembar 12, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT, Kawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Harlija vozi moj prijatelj i znam o čemu se radi. Trenutno mi je čerga toliko velika da mogu da se zadovoljim ovim što imam. Inače ne volim velike brzine. Peta brzina i 80 na sat idealna kombinacija za uživanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millanle 12 Napisano Septembar 12, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT, Kawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj tvoj ima dobru opremu. Mislim da je LT verzija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, millanle je napisao: Pozdrav ! Uvežen pre tri nedelje i sad kreće polako sređivanje, a uskoro i zanimacija za dosadnu zimu, 2006-to godište , 60000 km kupljen od prvog vlasnika. Bacite oko , i pišite sve što znate o motoru. Lijep...Nista ne diraj, sipaj gorivo, mjenjaj redovno ulje i vozi se. Da bude sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millanle 12 Napisano Septembar 12, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT, Kawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uz njega sam dobio kompletnu istoriju servisiranja i prošli vlasnik mu je sipao castrol 10w40, ja sam pošto su kod nas letnje temperature ove godine prelazile i više od 40 stepeni sipao IPONE 15w50 Road Twin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 12, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da u swici ni ne postoji drugi vlasnik necega...U zdravlju se navozao,bas je lep... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millan 4 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 67 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT,Кawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Za vikend planiram da mu vadim prigušivače pošto se fabrički ne čuje uopšte. Imam dilemu oko toga pošto jedni kažu biće problema sledeće godine za tehnički. Drugi kažu, ma nema veze niko ne pali motor, gledaju se kočnice i da je sve fabričko na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Septembar 13, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po zakonu postoji ogranicenje maksimalne buke. Samo to niko ne proverava na tehnickom. Inace, bas lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14988 Napisano Septembar 13, 2019 moto merkat °°, 4941 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce! Svakako gledaj da auspuhe ne ostetis tj da postoji mogucnost vracanja prigusivaca a narocito vodi racuna o katalizatoru da ga ne ostetis. Kako stvari stoje od 2021 ce teh. biti ravan onom u Ch (ako ne i gori). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 26, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Леп мотор , немој га скрнавити разбушивањем и трт мрт комбинацијама , ако већ хоћеш звук купи крштени ауспућ а овај остави у резерви што због техничког , што због продаје и враћања у првобитно стање . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Septembar 26, 2019 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim da su u pozadini drva iscepana i slozena,i to me cini srecnim. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1305 Napisano Septembar 26, 2019 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan prelijep,provjeri kaiš pogonski,da slučajno nije ispucao,mjenjaj ulje i vozi,ne diraj ništa...,maži torbe redovno,poliraj... kruzeri su za to... ,i uživaj!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millanle 12 Napisano Septembar 28, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT, Kawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Spremna drva, a stiže i ugalj uskoro. Kaiš menjan kod predhodnog vlasnika i posedujem račune iz servisa. Na oko je isto dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisat 6 Napisano Octobar 1, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Bmw r 850 rt...Honda Shadow...apn6 Prijavi odgovor kao problematičan Svi putevi vode ka GS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millanle 12 Napisano Octobar 5, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT, Kawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Dragisat! BMW je u dobrim rukama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisat 6 Napisano Octobar 15, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Bmw r 850 rt...Honda Shadow...apn6 Prijavi odgovor kao problematičan Milane,javi mi se na viber!izgubio sam tvoj broj...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millanle 12 Napisano April 4, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT, Kawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zajednici! Da osvežim temu malo. Pošto u doba korone nemamo šta drugo raditi ja sam se bacio na izradu crash bara koji je zaštićen, ofarban i postavljen na motoru. Pošto nisam našao adekvatnu cev od prohroma(savijali dve i nije dobro bilo) uzeo sam debelozidnu cev od 34mm i od prijatelja sam prekopirao sa njegovog motora(kawasaki nomad 1500) crash bar. Namera mi je da presvučem crash bar kožom sa resicama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...