Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 3, 2019 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu sa zimskom postavom i protektorima na laktovima i ramenima. Crno siva cordura. Odlicno stanje, bez ikakvih ostecenja, ima brdo cibzara za ventilaciju leti i mogucnost skidanja rukava. Zimska postava se naravno skida. Razlog prodaje je moja nagojenost. Velicina XXL za osobu od 185-190 visine i po mogucnostvu bez buraga, znaci do 100 kila bi trebalo biti ok. Ja imam 115 kila i tesna mi je. Mogu da je zakopcam ali se vidi da mi je mala. Cena 70 evra fiksno. Vrh jakna za te pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 5, 2019 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da malo zatalasamo temu. Cena nije fiksna, slobodno ponudite ako ste zainteresovani. Nista ne kosta da pitate, you already have a no for an answer. Only thing you can get is a yes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 9, 2019 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pala cena na 60 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 15, 2019 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima zainteresovanih... pala cena na 50 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 19, 2019 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja cena pred polazak. 40 evra. U protivnom, ili ce da ceka neka mrsavija vremena, ili sto je vise moguce, ce krojac da sece gumu na struku i ubacuje ekstra materijal... 40 evra, ko voli nek izvoli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 21, 2019 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Odustao. Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...