karaula 115 Napisano Septembar 1, 2019 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Givi retro kofer, 36litara, sa nosacem. Ima par ogrebotina, sve se vidi na sikama, potpuno ispravan i fukncionalan. Dobio sam ga uz motorcikl koji sam kupio, odmah sam ga skinuo, stoji mi u garazi. 3500dinara? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 1, 2019 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Vizir za klasicne i naked motorcikle, sa okruglim farom. Ne poznat mi je proizvodjac, slikao sam nalepnicu koja se delimicno vidi. Ista prica kao i za kofer, odmah sam ga skinuo jer mi ne treba, stoji na polici. Kaci se na nosac fara i korman. 2500 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 1, 2019 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandar, Beograd, 0641102538 Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Septembar 1, 2019 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Da li znas moze li u kofer da stane flip up kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 1, 2019 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Probacu sutra pa javljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Septembar 2, 2019 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Hajde daj onda i unutrasnje mere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 2, 2019 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze da stane kaciga. A i prodati su danas i kofer i vizir. Hvala, pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...