Ćili 674 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnim, radi se o prstenovima koji se stavljaju na brezone i kad se zategnu drze auspuh zasrafljen za motor. Al sam ga objasnio svaka mi cast. To su u stvari 2 polu-prstena, gornji i donji, koji nalegnu jedan na drugi i ..... nadam se da je bar neko razumeo. E, treba mi jedan par tih prstenova, pa me zanima gde bih to mogao da nadjem. Mislim da to nema veze sa markom i modelom motora, nego sa precnikom cevi? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan evo i slike da bude jasnije nadam se da je to to da sam dobro razumeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, verovatno je to jedna od varijanti.... Ovi koji meni trebaju su..... kako da objasnim.... iz 2 dela, 2 polukruga koji se sklope i cine ceo prsten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan upravu si secam se imao sam takve na kawi en 500 dvodelne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnim, radi se o prstenovima koji se stavljaju na brezone i kad se zategnu drze auspuh zasrafljen za motor. Al sam ga objasnio svaka mi cast. To su u stvari 2 polu-prstena, gornji i donji, koji nalegnu jedan na drugi i ..... nadam se da je bar neko razumeo. E, treba mi jedan par tih prstenova, pa me zanima gde bih to mogao da nadjem. Mislim da to nema veze sa markom i modelom motora, nego sa precnikom cevi? Hvala. Koi je motor u pitanju tip i godiste da ti pogledam dali moze da se naruci nov i cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Maj 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa napravi ih,iseces na strugu okrugli prsten kakav ti odgovara,iseces na pola doradis skratis itd,i eto resenja,to ti je cirka 300 do 500 din,,a vrse funkciju kao i druge koje ces kupiti,,a sta se desilo sa tvojim prstenovima. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da vidiš na nekom otpadu za motore, znam da ima neki u Altini(zemun) a broj ima negde na forumu pa vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Spali u voznji, pre toga se, naravno odvile matice i spale i to na putu do majstora. Ja sam celu granu skidao pa vracao, pa ovu levu cev ocigledno nisam dobro zatego i eto..... Od cega bi trebalo da budu napravljeni, ako bi ih pravio? Kawasaki gpz 500 s 1991. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da vidiš na nekom otpadu za motore, znam da ima neki u Altini(zemun) a broj ima negde na forumu pa vidi. pogledacu, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da vidiš na nekom otpadu za motore, znam da ima neki u Altini(zemun) a broj ima negde na forumu pa vidi. pogledacu, hvala Deo koji si izgubio se zove HOLDER-EXHAUST PIPE moze da se naruci posebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa napravi ih,iseces na strugu okrugli prsten kakav ti odgovara,iseces na pola doradis skratis itd,i eto resenja,to ti je cirka 300 do 500 din,,a vrse funkciju kao i druge koje ces kupiti Slazem se sa Bokilicem. Ako ce to da kosta vise nego da ti neko isece na strugu, nemoj da bacas pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam jedno desetak od kawa 750 koje su završile u delovima, svrati imaš ih gratis. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Maj 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Spali u voznji, pre toga se, naravno odvile matice i spale i to na putu do majstora. Ja sam celu granu skidao pa vracao, pa ovu levu cev ocigledno nisam dobro zatego i eto..... Od cega bi trebalo da budu napravljeni, ako bi ih pravio? Kawasaki gpz 500 s 1991. pa od obicnog gvozdja...najednostavnije,ja ih pravio do sad 100 puta,naravno trebao bi uzorak,to verovatno nemas,ali pogledas u manuelu dimenzije,nemora da bude bas original coskast,pljosnat itd 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan imam jedno desetak od kawa 750 koje su završile u delovima, svrati imaš ih gratis. ;D ;D ;D Svraticu, sigurno. Nista gratis, ako pasuju, imas pivo, dva, 6, 7..... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan ja ih pravio do sad 100 puta,naravno trebao bi uzorak,to verovatno nemas Imam. Spala su mi ona 2 polumeseca sa jedne cevi, sa druge nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo resenja, al da prvo objasnim kako sam dosao do njega. Meni se nosac lonca slomio a ja ga nisam na vreme zavario tako da je posle 1000km i jednim malim padom on polomio izduvnu granu na najslabijem mestu, tamo na pocetku, odmah do prstenova. Onda, posto sam bio negde u Crnoj Gori tj. Bijelom Polju morao sam da zavarim kako god. Pa je jedan limar za "bijednih 40e" zavario sve i prstenove i granu. Kada sam ga servisirao namucio sam se pa sam na kraju zakljuciio da nema leba da se mucim dalje, moram kod strugara a on mi je to uz par preciznih uputstava odlicno sredio. Naravno morao sam da isecem ono staro da sve montiram, pa da pecnem var kako treba da stoji, pa da skinem, pa onda pun var. Onda sam i dao da se naprave dihtunzi za izduvnu granu. Napravili su ih od celika i klingerita. Tako da nema sanse da produvaju. I evo savrseno radi. Slike prilazem pa ako koristi sledi primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra odradjeno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...