Lekovv 1 Napisano Avgust 23, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri,posto sam nov u svetu motora treba mi jedna pomoc.Kupio sam motor sa nemackim dokumentima pa me zanimaju neki detalji sta se kako gleda.Ako se neko razume voleo bi da ostavi neki kontakt i da mi pomogne.Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Avgust 23, 2019 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Sta te konkretno interesuje kako se gleda? Jel ima važeće nemacke tablice,jel odjavljen? Nalazi se u Srbiji,ili Nemackoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1769 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo pocinje da uzima maha...ko sme da ostavi kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...