Jump to content

Moto Zajednica

YAMAHA FZR 600

Recommended Posts

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 750R

Imam u delovima (rastavljen zbog farbanja, ali jos nije docekao taj dan) Lambretu iz `54god, od dede. Motor je vozen pre par sezona,ja bih odradio restauraciju ali nemam vremena, posto studiram. Evo link gde se prodaju, moja je dosta raniji model http://www.vwrelics.co.uk/lambretta.php ako si zainteresovan posalji mi mail na serdimitrijevic@gmail.com

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 24 postova

nemogu da se ne zacudim neaktivnosti oglasa ustvari poceo sam da menjam misljenje o ciljnoj grupi koja je okupljena oko ovog foruma da 1380 ljudi vidi sliku i nema ponudu ????

skuter sea doo xp  sam prodao na keca dosao covek i sve je trajalo dok smo popili kafu . ovo nerazumem ?

• U prolazu, 74 postova

nemogu da se ne zacudim neaktivnosti oglasa ustvari poceo sam da menjam misljenje o ciljnoj grupi koja je okupljena oko ovog foruma da 1380 ljudi vidi sliku i nema ponudu ????

skuter sea doo xp  sam prodao na keca dosao covek i sve je trajalo dok smo popili kafu . ovo nerazumem ?

Druze pa racunica bi bila: 1300 bi samo da pogleda motor(nema apsolutno nikakvu nameru da je kupi, verovatno su neki gledali i vise puta).

Od preostalih 80ak vecina bi svoj da proda pa gleda gde da se smesti sa cenom, kakav je u odnosu na ovaj, i tako..

Ne zameri, pitao si pa da predlozim moguc odgovor.

Pozdrav

• U prolazu, 24 postova

mislim da ce  ovaj vikend  biti vrlo interesantan po onim impresijama koje su se desile ova zadnja dan dva

oglasio sam motor u halo oglasima i jos nekim i mislim da je to dobar put do kupca  zao mi je sto mnogi nemogu da vide slike tim putem

ali zato vizuelni kontakt  je  prava stvar  pozdravljam forumase

• U prolazu, 24 postova

izgleda da je u pitanju cena koju cu bitno da korigujem ozbiljnom kucu

jos uvek postoji mogucnost zamene za ducato komi  model od ,96 pa na gore uz dogovor

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Motor je stvarno kao lutka.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja