Deda Miloje 0 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dakle na prodaju ovaj vrhunski maxi skuter, 2001/02 godiste, uvezen 2004, ovde vrlo malo vozen, presao originalnih 13000km, mehanicki perfektan. Zamenjeno ulje, filteri, stavljen novi kn filter, skoro je registrovan, spreman je za sezonu, samo gume mozda treba zameniti, jer su izgleda na njemu one PRVE!!! Meni je ovo prejako, ima 600ccm, 50ks, izgravirano 200km/h, a ja sam pocetnik. Moze da dodje u obzir zamena za neki manji ili neki moped ... moze i neki auto ... najbolje kesh - pocetna cena oko 3500e, pa ko da manje TEL. 064/1660224, Kragujevac ili Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deda Miloje 0 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Vidim gledaju ljudi oglas ... jel oce neko? Ja sam nesto nestrpljiv ovo da prodam, treba i da se selim, lakse je bez skutera. Ponudite neku cenu, necu da se ljutim, cenjkajte se slobodno ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 19, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidim gledaju ljudi oglas ... jel oce neko? Ja sam nesto nestrpljiv ovo da prodam, treba i da se selim, lakse je bez skutera. Ponudite neku cenu, necu da se ljutim, cenjkajte se slobodno ... Ajde kada tako kazes! Dajem ja Piaggio Liberty 125 u extra stanju,kao nov! Kostao me 1700eura! Sredio sam ga za sebe, ali sam shvatio da mi je mali! Uz Liberty ti mogu dodati jos 1500eura (nemam vise)! Slike mog scoota ti mogu poslati mail-om ili pogledaj u oglasniku BJBIKERS-a! U pitanju je orange Liberty! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1971 Napisano Maj 20, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bih ja trebao da doplatim i da dam moj leonardo 250. Taj mi se motor bas svidja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deda Miloje 0 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Leonardo 250 - ne znam sta je !? Liberty znam, oni su jeftiniji od 1700, mada sa slike se vidi da je taj bas sredjen ko nov ... fancy ... Imam neke ponude koje mi se vise svidjaju, ali ako nista ne uradim - cucemo se ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 21, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Liberty jesu jeftiniji ali u dosta losijem stanju,nego sto je moj! Na mom je promenjeno bukvalno sve, ni sam nisam ocekivao da moze toliko da izadje! Vise o motoru mozes procitati ovde http://scooterclubbeograd.forumup.com/viewtopic.php?t=1003&mforum=scooterclubbeograd Nisam siguran, ali mislim da se moras registrovati, da bi video sve! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 31, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Moze jos neka slika skutera... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 3, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Porasla ponuda. Liberty + 1700 evropskih novcanica. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksa 0 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze da li te zanima moj piaggiox9 250cc,2003 god u extra stanju i mislim da je bas za tebe posto ti je onaj preveliki,doplatio bih ti oko 500-600eura? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Druze da li te zanima moj piaggiox9 250cc,2003 god u extra stanju i mislim da je bas za tebe posto ti je onaj preveliki,doplatio bih ti oko 500-600eura? Mislim da je prodata ta Honda, imao je kupca kada sam mu ja davao Liberty. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...