Smith 11 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja ujutru.Kisa.Plan da se krene za Miroc polako tone u vodu.Odluka pada,krecem pa makar i pokisao. Za nedelju dana je prvo okupljanje BJB-a u kampu Toma a ja nisam kolegama bajkerima opisao prilaz Mirocu sa strane Donjeg Milanovca. Nikakva kisa to ne moze da spreci. ;D ;D ;D Ruta kojom planiram da krenem ide preko sela Jasenice,Stubik(gde postoji alternativni put do Miroca i manastira Vratna), Plavna,Klokocevac i Mosna. Od Mosne krecem putem do centra sela Miroc odakle postoji alternativni put koji vodi do asfaltnog puta pored Dunava( crvena linija). Krecem polako,vreme ne obecava nista dobro. .. Blic pogled na Negotin Hvatam pravac za Majdanpek desno Pa onda pravo ka selima ... . Stizem do Jasenice,put kroz selo dosta los. .. Do Sarkamanske table bolji put i pejzazi. .. .. Skretanje za selo Sarkamen i lokalitet "Vrelo Sarkamen".....http://www.dusanovac.net/page23.html . Ubrzo stizem do sela Stubik odakle postoji alternativni pravac ka Mirocu i manastiru Vratna .. . U centru sela dobra klopa,kafana kod Braneta Malo ravnine do sela Plavna . . . Iznad sela ,najvisa tacka na putu Popadija .. Onda krece spustanje ka selu Klokocevac .. Na ulazu u selo cumurane. . Skrecem desno ka Mosni i Donjem Milanovcu .. Mosna i izlazak na Dunav. . .. Most i skretanje za Donji Milanovac,ja produzujem pravo ka Kladovu . Za one iz pravca Beograda ,skretanje levo ;D Na kilometar,dva skretanje za Miroc. . . . Prvi deo puta dosta dobar a onda rupe .. Kratak video zapis( vozio jednom rukom,drugom snimao-smanjite ton dosta je los) http://www.youtube.com/watch?v=rUXeknBgMYg Put se poboljsava i stizem do skretanja za lovacki dom .. .. Malo pejzaza . . Skretanje za pecinu Gradasnicu . Ulazak u selo Miroc i centar koji je za razliku od prvog maja sada prazan. . .. Na dvesta metara od centra sela,skretanje za off-road i alternativne pravce voznje po Mirocu :) . .. Put je utaban ali ipak oprez zbog krupnih komada!!! . Posle pet kilometara od centra stize se do zadruge i osnovne skole Dolazi se do rasksnice odakle skrecem levo i krecem da silazim do Dunava. . .. . . Kratak video zapis( vozio jednom rukom,drugom snimao-smanjite ton dosta je los) http://www.youtube.com/watch?v=ZucCnmgUxqg&feature=user Izlazak na asfalt(oko 20km od skretanja za Donji Milanovac u pravcu Kladova) . .. Na cetiri kilometara u pravcu Kladova skretanje za Veliki i Mali Strbac .. . Kilometar nize poznato mesto: ( "Na lepom plavom Dunavu"...http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18324.0) . Za kraj nesto lepo :) .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa272 0 Napisano Maj 12, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kume, resio si da ga gazis pa to ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO ! Steta sto nisam krenuo sa tobom jer tek sad vidim sta sam propustio. Svakako odlican vodic za sve koji zele da se zapute u bespuca Miroca . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Extra-putopis ali steta sto nas nisi obavestio da putujemo zajedno , slike nisu slike kada je samo jedan Bike na njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Maj 14, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vidim sve ovo! Sto znaci da ces morati ponovo na put. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Extra-putopis ali steta sto nas nisi obavestio da putujemo zajedno , slike nisu slike kada je samo jedan Bike na njima... Nista ne brini,bice slika za vikend!! Jedva cekam da vidim sve ovo! Sto znaci da ces morati ponovo na put. :) Nema problema .Ja sam planirao subotu i nedelju,sve na planini,ne volim ja asfalt ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...