Deki Katana 1781 Napisano Avgust 3, 2019 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Upravo sam se registrovao na sajt koji pratim vec dugo godina i koji je delimicno uticao da se vratim u sedlo nakon 20 godina pauze. Ljubav prema motorima i putovanjima je od malih nogu ali su se okolnosti menjale. Sada uglavnom koristim motor za kraca i duza putovanja. Trenutno vozim Suzuki GSX750F iz 1990 trecu sezonu. Predhodno sam vozi XT 600 E, MZ 250 ETZ i svoj prvi dvotockas Romet 50 (koji se i dalje vozi posle 40 godina). Pozdrav, Dejan P.S. slika makine 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, slika tvog motora budi lipe uspomene.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 4, 2019 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Kakva si iskustva imao sa svojim motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Avgust 4, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Avgust 4, 2019 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan To mi je bio prvi pravi motor.Dosta udoban, vozio sam nekoliko puta CH-HR-CH.U početku je bilo dovoljno snage.Jako brzo sam osjetio zov za više kw i poklonio sam ga bratu koji ga je nekoliko sezona vozio u HR i prodao ga dalje.Kod mog je jedan put stradala bobina i deklo ispod oklopa ono di ima ispupčeno zaobljenje.Zapazio sam da svi šarafi koji su odvratni ne vole vlagu, pođe korozija.Ostalo potrošni material.Često ga se sjetim.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 4, 2019 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo nekih primetnih simptoma pre nego sto je stradala bobina? Planiram put za Rumuniju, pa da me ne iznenadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Avgust 4, 2019 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jedne prilike na putu za HR sam kroz Austriju i Sloveniju vozio po kiši i tamo na Pohorju mi par put zatrza.Kad se osušilo sve ok.Riknula je puno kasnije. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Avgust 4, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao Prelepa je Katana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 6, 2019 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Biker-Boy. Pozdrav el classico@ ... pa 100, ili kako negde pise 106 konja i 240km/h je vise nego dovoljno za drum, a 750cc je idealna kubikaza. Doduse razmisljao sam i o fazeru 1000 ali je bio znatno skuplji. Gledao sam i VFR 750, FZ 750, CB 750, fazera 600 ali su ili bili skuplji ili u gorem stanju. Ovaj model sam uzeo sa klasicnim kormanom zbog uspravnijeg sedenja ali se uspostavilo u voznji, da mi je vise prijala originalna postavka (sreca dobio sam i heblove uz motor). Ipak cu morati da nadjem nesto "blizi" upravljac, kako bih poboljsao poziciju sedenja. Na predhodnim motorima sam se manje zamarao, a mozda su i godine ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...