markulja 386 Napisano Jul 31, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem bocne torbe Givi Arrow Bag T-431. Kupio sam ih odavno, koristio na jednoj voznji po Srbiji, i od tada mi stoje i skupljaju prasinu. Posto sam vec odavno presao na drugi tip motora i iz šume ne izlazim, ne verujem da cu ih uskoro koristiti, pa resih da ih prodam Odlicno su ocuvane, sto mozete i videti sa slika. Imaju kaiseve za nosenje preko ramena, za dodatno ucvrscivanje na motoru. Tu su i kisne navlake, nisam ih nikad ni montirao. Sa unutrasnje strane imaju gumiran materijal, da ne ostecuju farbu na motoru i ne klizaju. Sa donje strane imaju termo zastitu od toplote od auspuha. imaju 3 glavna kaisa koji mogu da se podese na razne sirine motora. Zapremina je od 19 do 25 litara (imaju mogucnost prosirivanja). Cena: 75e Tel: 064/2435943 Preuzimanje moguce licno u Sapcu, a po dogovoru i u Beogradu. Naravno, mogu poslati i preko kurira. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Avgust 5, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Otislo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...