StankE 0 Napisano Jul 23, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolege, Ostao sam bez jednog pina za Pinlock, Schubert c3. Kako? Jako glupo, da ne pisem:) Svakako, neki savet gde bi se moglo kupiti kod nas, ili da li slucajno ima 1 pin viska? Hvala! Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 23, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan ebay. Mislim da drugog nacina nema. Meni se isto desilo na caberg duke II kacigi i nasao sam na ebay-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 23, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Moto-bike u KaćuПослато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 23, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec u Kacu i kod pin locka, ostetio sam pin lok nepaznjom na onoj crnoj Nox kacigi sto sam od tebe kupio. Nisu imali u moto bajku, gde si ti uzeo i koliko je kostao....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankE 0 Napisano Jul 24, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, hvala na informacijama. @viper - Hvala! Dobar info.. Moto-Bike is kaća ih ima u Ponudi, trenutno ih nemaju.. Kažu od sledeće nedelje možda Inače naziv je "zakačka za pin lock" , cena 38din:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Octobar 1, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem Nox flip-up N965 model. Nemogu nigde da nadjem tamni vizir i pin lok. Ima li neko ideju gde bi se to moglo naci ili slucajno neko da proda.....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Octobar 12, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Ista stvar i kod mene.Nekoliko godina stara Airoh Miro kaciga,nikako da nadjem za nju pinlock...Pisao direktno i pinlock firmi i Airohu nema vajde. Poslato sa Huawei Mate 20 pro uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Caberg narucivao sa ebay-a. Nije pin isti kao original ali sluzi bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Januar 5, 2020 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na Aliexpresu imate univerzalni pinlock koji se lepi na unutrasnjost vizira. Kosta 6-7 dolara, odgovara za svaku kacigu. Nisam probao, ne znam kakav je ali kome treba, bolje ikakav, nego nikakav. Ne mogu da postavim link ali cete lako naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 5, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hajmo sada link do tog kineskog pina. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 5, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan € 9,08 | New Pinlock parts for Arai for SHOEI flip up motorbike helmet for agv LS2 BEON full face motorcycle helmet anti-fog film locker € 9,08 | New Pinlock parts for Arai for SHOEI flip up motorbike helmet for agv LS2 BEON full face motorcycle helmet anti-fog film locker A.ALIEXPRESS.COM Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Januar 5, 2020 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce sad hteti: Helmet Clear Pinlock Anti Fog patch film Universal Motorcycle Helmet Lens Fog Resistant Films for K3 K4 AX8 LS2 HJC MT Helmets on AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 5, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MateRossini 1 Napisano Jul 15, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, da li netko zna neki web shop gdje mogu naruciti vizir i pin lock za Nolan N104 kacigu. Trazim webom dosta neuspjesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Buy Nolan Pinlock Inner Lens N104 / N104 Evo / N104 Absolute | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Nolan Pinlock Inner Lens N104 / N104 Evo / N104 Absolute at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return... Motoring doo PINLOCK unutrašnji vizir otporan na zamagljivanje Prodaja motora i opreme za motore i motocikliste WWW.MOTORING.RS PINLOCK unutrašnji vizir otporan na zamagljivanje Nolan Pinlock Insert - N104 / N104 EVO - SPORTSBIKESHOP WWW.SPORTSBIKESHOP.CO.UK Nolan Pinlock Insert - N104 / N104 EVO from the UK's leading online bike store. Free UK delivery over £25 and easy returns... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MateRossini 1 Napisano Jul 15, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan web shop salju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...