nenadlaza 6 Napisano Jul 21, 2019 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan KRALJEVČANIN POGINUO U CRNOJ GORI: Vozio motor, pa mu vozač golfa presekao put i usmrtio ga na mestu! WWW.KURIR.RS Motociklista iz Srbije Ž.V. (30) poginuo je u udesu koji se oko 17 sati i 30 minuta dogodio na putu Berane - Ribarevina. Kako se nezvanično saznaje, trojica motociklista iz Srbije su se kretala... UDES U CRNOJ GORI U sudaru poginuo motociklista iz Srbije WWW.BLIC.RS Motociklista iz Srbije poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na putu Berane-Ribarevina, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jul 21, 2019 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Detaljnije ovde ... Ja od prošle godine nemam šta više ni pametno niti glupo reci . Malo je reci da sam ostao odavno bez reci i želje da pokušavam da shvatim ili dobacim zašto se neke stvari događaju ... U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Bijelo Polje-Berane, poginuo motociklista WWW.STANDARD.CO.ME Na putu Berane - Bijelo Polje u mjestu Lozna poginuo je motociklista. Prema nezvanicmim informacijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 22, 2019 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 846 Napisano Jul 22, 2019 Drug član, 876 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Imao cast da poznajem momka, ljudina. Obozavao motore, kao i zivot u ostalom. Nek su mu siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...