Creliseth 1 Napisano Jun 12, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Barič Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, od nedavno sam poceo malo cesce da vidjam ovaj motor na ulicama Bg-a. Malo sam bacio pogled na oglase i primetio sam da postoje dve vrste TDM-a (lajicki receno). Jedna vrsta, tj. jaca vrsta, ima od 78ks pa navise, dok druga vrsta, ima 38ks. Zanima me, kakva je to verzija TDM-a sa 38ks. Na internetu nisam uspeo da pronadjem odgovor pa bi bilo lepo, ako neko nesto vise zna o ovome, da podeli to znanje sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan To su uvezeni iz CH. Svi oni imaju oko 80ks. Svajcarci su ih limitirali. Postoji neki problem sa registracijom tih iz CH ako u saobracajnoj imaju upisano premalo kw. Ima na tu temu pisano na forumu. Prelistaj malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...