Jump to content

Moto Zajednica

Jos jedan ,ali malo stariji,pocetnik

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Poz svima,poznatim i nepoznatim.Imam nameru da za,u roku od 1 god.,uzmem neki "motoric".S obzirom da nisam bio u mogucnosti da priustim sebi,citaj roditelji,nesto dosad znaci veliki pocetnik sam,imam 26 god..Znaci trazim predloge stim da treba uzeti to da sam pocetnik ali i da imam 193cm kao i 100+ kg pa skuteri ili 50,125 da zaboravimo.Jos treba dodati da cu verovatno imati drustvo na motoru tako da...Zagledao sam Suzuki DR 650 ili neki BMW F 650 iliKLE 500 ili nesto slicno,treba mmasina da povuce i mene i devojku ili druga ili ... PS: Malo je onih drugova sa manje od 100kg.Hvala unapred ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1854 postova

pa ja kad sam video ovo "malo stariji početnik.." pomislio sam da si zagazio u sedmu deceniju života. ;D ;D ;D

dobrodošao, kad je sretno nikad nije kasno!  ;)

• Svrati ponekad, 416 postova

pa ja kad sam video ovo "malo stariji početnik.." pomislio sam da si zagazio u sedmu deceniju života. ;D ;D ;D

dobrodošao, kad je sretno nikad nije kasno!  ;)

Ma ti si bre omladinac, cak i po kilaži  :D :D :D

Dobrodošao i potraži po forumu, ima svega da se pročita... i pazi se BMW klana  ;) ;D

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Ajde bre Lazo, malo stariji jel? Pa ti si bre junior za nas. Sto se tice motora, uzmi Kawu KLE i zavrsio si posao za duze vreme. Motor je super za pocetnika. Pozdrav i dobrodosao.

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Dobro nam došao u klub 100+kg ;D ;D ;D, u pravu su prethodnici - KLE ti je za početak odličan, ali ti za početak suvozač(ica) nije dobra ideja dok ne savladaš i upoznaš motorin (koji god bio). Pozzz

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE500

Pozdrav i dobrodosao! Admini menjajte mu status-gde da stoji muva, a covek od 100kg :D

ha-ha! bravo!

eh, da: dobrodosao!

pa i ja, naravno, preporucujem Kawasaki KLE500! (vidi se i zasto  ;))

i podrzavam zokki-ja: prvo se izvezbaj sam na motoru!

• U prolazu, 1 post

Odlicno ljudi,svi ste uglavnom za KLE500.Svidja mi se a i cena mu nije nesto preterana.Ah da,hvala vam svima na dobrodoslicama.A sto se  tice kilaze u toku je smanjivanje doticne pa cemo da vidimo.Da li mozda imate ideje o nekom drugom motoru nevezano az enduro.Uvek sam voleo supersport ali sam izgledao smesno na njima(sedeci naravno,ne vozeci).Probao sam jedino HONDA CBR1100 87' ali sam toliko bio poplasen grdosijom da sam odustao brzo u prvih par metara(oko 300kg),a ni Yamaha YZF1100 nije pomogla,bratovo.E one mi nisu bile male. :D ;D ;D ;DHvala vam svima jos jednom

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja