Eldar 0 Napisano Maj 25, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa cetverotockasom , ako mi moze neko pomoci .. znaci ovako kada zavrnem svjecicu nece da vergla a kad je otvrnem sve normalno vergla .. jeste da nekad i vergla kada zavrnem svjecicu al rijedak slucaj da li mi neko moze pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Maj 25, 2019 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prvo što mi pada na pamet je struja...u smislu da je akumulator loš, ili postoji kakav problem u samom anlaseru. Drugo...vezano opet malo za struju, malo za mehaniku...je faza motora. Znači da se sve odvija u tačno odredjenom trenutku. Razvod ventila i trenutak paljenja... ...i na posletku, verovatnoća da u cilindru ima jako puno " tečnosti"...goriva ili ulja, koje stvara pritisak koji anlaser prilikom pokretanja motora jednostavno ne može da savlada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...