Dominator96 864 Napisano Maj 24, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju motor iz naslova, 99 godiste , samo kurbla Generalno u veoma dobrom stanju, kompletno preradjen u supermoto, na masini uradjna genaralna(klip, karike , glava), odradjen servis tako da je motor uz registraciju spreman za sezonu, motor se vodi na covek iz S. Mitovice prevod nije nikakv problem...a motor se nalazi u Temerinu Lanac lancanici kao novi , plocice gume odlicne... Menjac dobar, veoma lako pali (ako znate da palite )i mirno radi, leo vince auspuh veoma jak zvuk daje Ima dve mane blago kriv korman , i pednji disk nije sjajan cisto da se zna Ako nesto nisam naveo slobodno pitajte ove ili na 066 6571 542 Prodajem ga jer imam jod jednu TeTku , zamena samo za KES Cena na oglasima je 2300 , za FORUMASE 2000e POZZ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ćeš se ti rastati od TeTke? Ja mislio ti ih skupljaš kao Burago autiće... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 24, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam se za kupovinu auta koji volim , dosta ce mi biti moj plavi tetejac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 17, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aktivno 1899e fix Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...