Bojana 5 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan hehhe Dex mislis da bi to pomoglo? Ma nema potrebe, uspesno izbegavam taj deo foruma. Da ja sacekam da me svi ispozdravljaju pa da za jedno mesec dana kazem svima - hvala na dobrodoslici? Salim se, bas ste zlatni svi. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti nije losa ideja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ....i od mene i dobrodosla.a da,nema veze to sto si zauzeta-nisam ja ljubomoran na tvoga decka!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan A lepo su me upozorili na net zavodnike. hahahha Pozdrav i tebi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opijum 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav bojana...nista se ti ne brini, nisu oni tako opasni kao sto izgledaju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ti resim dilemu - nisi mene upoznao. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan sa zakasnjenjem, dobrodosla! sto se tice straha od voznje, pa hm,... odlucis se da probas malo da vozis sama, pa da vidis kako sve dodje na svoje mesto (slicno kao sto si ti probala sa autom). pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...