K_A_W_A 947 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj licno HP Laptop, Model je HP 250 G6 - INTEL CORE I3 sa 1TB Hard diskom. Kupio sam ga novog pre 10 meseci u EMMI Computers u Novom Sadu, znaci da je jos pod garancijom. Vrhunski Laptop, sa dobrim performansama u FULL HD. Stojao mi je na poslu i nije mrdnuo sa pisaceg stola. Stanje kao Novo. Koristio sam ga iskljucivo za surf i po nekad obradu slika. Uz njega ide original punjac. Cena: 240e i za ozbiljne kupce moze dogovor. Za sva pitanja 062/770001 (Poziv-SMS-Viber) Nikola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ponuda i vrlo sposobna mašina za relativno malo love kome treba tako nešto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, zaista je tako. Nisam napisao da imam i fiskalni racun i garantni list. Znaci sto se kaze sve u fullu komplet, jer nisam nikakav trgovac i preprodavac laptopova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Kao neko ko radi u IT sektoru, mogu da kazem da je ovo vrlo dobra cena za ovakav laptop, sta vise odlicna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan UPRAVO PRODATO! Hvala svima na pozitivnim komentarima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...