NikolaM0 0 Napisano Maj 6, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Skuter Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, razmisljam o kupovini Trio Matador ili Peda ET, pa me zanima vase iskustvo sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11022 Napisano Maj 8, 2019 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Gde ET ima rezervoar dole ili gore?Peda gp ima dole i ima ac pumpu za gorivo.Sto bas inije neka prednost moze da rikne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaM0 0 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Skuter Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kod ET rezervoar takodje dole, ali meni vise nije bitno, kupio sam Matador-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11022 Napisano Maj 21, 2019 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan i kakav je matador? taj nema pumpu goriva,samo vakum slavinu i slobodni pad? 50 ili 125ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radnaskela 0 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me misljenje od Trio Matadoru? Koliko trosi i generalno kakav je motor da li ima kvarova? Razmisljam se da kupim trio matadora ili Sprint HAWK? Pa ako se neko razume svaki komentar je dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaM0 0 Napisano April 21, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Skuter Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam kupio prosle godine Matadora. Generalno nije los skuter, max brzina mu je 50km/h, meni trosi 2/3l. Sto se tice kvarova imao sam jedan, crklo paljenje posle 350km. Serviser je to sredio, kaze lose sklopljen bio jos u fabrici pa zato crko. Presao 2100km za sad, ja zadovoljan njime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...