Bogdan18 0 Napisano April 25, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Martinci Motocikl: Motomania Hanglong 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam skuter 2009 god Presao 3000km Kao nov je Zanimaju me utisci ako neko moze da mi kaze Da li imaju neke mane U pitanje je motomania hanglong 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros 2097 5 Napisano Decembar 16, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: MotoMania hanglong 125cc 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam oko 4-5 godina, jedina mana na mom je sto stalno puca kais, vozio sam ga kod razlicitih majstora, ali se isto desava, tako da je sad na servisu i menjam mu sve. Sto se tice samog motora ja sam presao preko 20000 sa njim i prezadovoljan sam. Isao ssm na Kopaonik sa njim, nas dvoje na skuteru, nosio je bez muke uspon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Septembar 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ja se izvinjavam sto upadam ovako .Zanima me posto imam i Motomaniu hanglong 49ccm samo 2t istu kao sto ima nas clan ,koje ulje ide u mesavinu i koliko litara? Hvala. Promenio Septembar 5, 2021 član pedja atlantic 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...