Mario Gsr 92 Napisano April 16, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Nova LS2 jakna, model ARAGON, velicina 3xl (Realna 2xl) 188cm 95kg . Jakna je crna sa fluorescentnim delovima i belim reflektujucim trakama. Ima ventilacione otvore na grudima i ledjima, skidajucu termo postavu i CE protektore na ramenima i laktovima i na ledjima. Kad sam dosao kuci i detaljno je isprobao, shvatio sam da mi je veca.. Na njoj su sve etikete, kazem samo probana.. 066 50 20 245 Kupljena je juce kod Lakija... Cena 70e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7870 Napisano April 16, 2019 Drug član, 3004 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je juce gledam u ovlasima i mjerim se, mislio da je kupim ali sad ako je tebi velika i meni je sigurno jer sam niziПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano April 16, 2019 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Da li joj se podstava skida? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano April 16, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Skida se postava, navedeno je u opisu oglasa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4998 Napisano April 16, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mozda menjao za malo manju jaknu? Meni je moja malo kratka, ja sam 191, 95 kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano April 16, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi kolega, kupio sam drugu, tako da ova ceka prvu voznju kod novog vlasnika. Jakna je nova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Up Dimenzije vel. 3XL : ramena : 58 ispod miski : 64 struk : 60 rukavi spolja : 73 ledja+kragna : 72+5 Dimenzike su preuzete od Lakija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano April 17, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mario, ti si bese van Beograda, jel' tako ? Nazovi me sutra popodne da se dogovorimo da mi posaljes jaknu, a ti dobijes sve pare nazad. Hocu da mi sve musterije budu zadovoljne, a mi cemo da trgujemo neki drugi put. Pozz Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano April 18, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u svakom slucaju, nisam hteo da te cimam... Bio sam kod tebe i probao jaknu, tako da sam sam kriv Jakna je prodata drugaru u klubu.. Tako da jos jednom hvala, sve preporuke za naseg clana LuckyVladano... Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...