Djaps27 20 Napisano April 14, 2019 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, nakon uspesne samostalne zamene antifriza resio sam da isto uradim i sa uljem. Potreban mi je savet, koje ulje ide u moj motor, voleo bih da cujem savet nekoga ko ima isti motor a da je zadovoljan uljem. Ovo sto sam procitao u uputstvu mi ne znaci mnogo nazalost. I koju kolicinu treba da kupim? Ovo su podaci iz user manuala-a: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 14, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Motul 300v ili Motorex full synth Jedan od razloga što pretendujem za Motorex je taj sto se pojavilo dosta fals Motul-a. Motor na Motorex-u radi sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano April 14, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može da iskoristi 300V. To je ulje za kratak interval zamene u veoma stresnim uslovima. Baciće pare. Prvi izbor i to više radi mirne glave nego potrebe bi bio Motul 7100 ili Silkolene Pro4. Realno, Silkolene Comp4, SHELL Advance, ELF Moto 4 Tech... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano April 14, 2019 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Da li mi mozete objasniti ovu razliku iz “user manuala” izmedju ukupne kolicine (3.40L) a ispod pise sa zamenom filtera se sipa 2.80L? Sta bi sa ovih 0.6L? Kontam da je nesto jako logicno ali... Hvala na predlozima za ulje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14495 Napisano April 14, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Te 3,4 stane kada je masina suva, u fabrici, posle generalke ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 15, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan 3 okruglo ako menjas filter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano April 15, 2019 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da kupim ovo Shell Advance ulje, ako je zaista na 30% popusta cetvrtkom na Shell pumpi. Hvala, ako ima jos predloga, dobrodosli su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 15, 2019 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Препорука https://www.silkolene.com/motorcycle/4-stroke-engine-oils/comp-4-10w-40-xp/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano April 15, 2019 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, moze i preporuka (link ako ima) za filter, ako medju njima postoje razlike vredne pomena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano April 16, 2019 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Koliko je bitno (neophodno) da imam stender, jer ga nemam na motoru (naked je) a nemam ga ni posebno, posebno jer nemam gde da ga drzim cak i da ga kupim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 18, 2019 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Yamalube polu sintetika 10w40 ispunjava standarde koji si slikao iz manuela. Ako se menja filter, a menja se ide 2.8 L, ne 3 L. Filter Hiflo HF204 uzmi slobodno. Ulje menjaj na 5000km. Preporuka za Yamalube. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...