benjamin 9 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ste se lepo proveli, a krivo mi je sto nismo bili zajedno....vas toliko tamo a ja sam `vamo :-\, ali ako :P evo jedna moja da budemo blize... BRAVO CARE!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Svi ste super ispali na slikama, vidi se da vam je bas bilo lepo. Ali ja mnogo volim zivotinje, pa su mi one kuce najsimpaticnje. Njufkice male medene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Selo gori, a baba se ceslja (Kladovo): A bogamu Lalajko...ja sam se nadao da si ti ipak snimio onu simpaticnu devojku sto smo je "posmatrali" dok je prolazila pored kafica. Svi smo je zamislili kako bi "cucala" na motoru ;D ;D. A ti snimao trubace...joooooj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 18, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Najlepse slike ostaju u secanju. (© JosephB, Temerin, 2007) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Istina Nego, ako ovako nastavimo moracemo da prosirimo memoriju za to secanje...svaki vikend neke nove slike za pamcenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 638 Napisano Maj 18, 2008 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ti što zoveš trubače tamburašima bi i procesor mogao da promeniš. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti što zoveš trubače tamburašima bi i procesor mogao da promeniš. :D A ne...moj procesor je u toku voznje na "stand by" pa mu treba malo vremena da se ponovo startuje...jbga, svaka prva izjava mi je onda problematicna ;D Ali zato kad se ugreje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan O tome kako nam je bilo i kako smo se proveli vec je dosta receno.Zelim samo da se zahvalim svima na divno provedenom vikendu i lepom druzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Grrrrr, blago vama, ova tura mi je definitivno jedna od najlepših za vožnju, šteta što propustismo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto sam stigao da osetim delic atmosfere i upoznam neke nove ljude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da se doda a da ljudi pre mene vec to nisu rekli.fantasticna tura (lalajko svaka cast) fantasticni ljudi i sto je najbolje fantastican smeh koji je bio prisutan ceo put.zamolio bih fotografe da sve svoje slike arhiviraju i okache na rapidshare.de i da mi posalju linkove kako bi smo napravili neki univerzalni cd (ma vazi) DVD sa slikama. hvala svima jos jednom i nadam se da se uskoro vidimo na novoj voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan -- postoje jednoslojni, dvoslojni, a za neke su potrebni i troslojni, s tim sto bi treci sloj morao da bude zvuzna izolacija (ne da bi u satoru bila tisina...) Uff, u mom slucaju takav zvucni izolator jos nije izmisljen... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan huh, uspeo sam da se iskobeljam sa foktama i forumom ... dakle ovako nekako ... ovo nam je prva pauza posle leštana gde smo točili i grupisali se ... pa pauza na srebrnom jezeru ... honde na golupcu ... hd na golupcu ... i enduraši su išli peške ovde, šta ti je kolegijalnost grupaaaaaaaaaa gaga se igra redoran stigao u kamp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan lalajko uz podršku (mentalnu) bije bitku svog života (sa šatorom ) motori u kampu drugari u kampu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan najbolji drugari ... i kasnije redoran kaže umoran od vožnje moj novi avatar lalajkov novi avatar mrljin novi avatar mrlja se hvali , aparatom, objektivom i fotkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan prokleti p i tokina, skroz sam u bedaku što je spalio ovaj kadar shejtanu se smučilo da ga jurim fotoaparatom (ili shejtan u epizodi "Protiv Mercedesa") svi smo milslili da ce kochaMladji da bude suvozač, a ustvari ybr je prašio ko veliki ... SVAKA ČAST! kochaMladji & kochaStariji vodja pauza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 19, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Bendzi,ja ne vidim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ja volim i plave i crne elem, tokom voznje... kao talenat da se izgubim, u jurcanju za VladimiromJ i plavim KLEom [izvini covek sto zaboravih kako se zoves] naisli smo na neku kolonu i par minuta kasnije odjednom ih vise nisam video ispred sebe.... sporija kolona je bila ohoho iza i ja stadoh na raskrsnici, ali ni 5 minuta kasnije njih nije bilo?!??? http://zivotinjsko-carstvo.com/bjbikers/kamp_toma/IMG_8969.jpg ja sam zapravo promasio skretanje na srebrno jezero a i zaboravio da tamo treba da svratimo prateci znakove na putu, skrenuh za kladovo pa za golubac i taj deo puta sam proleteo sam, malo smoren ali kao sta je tu je dodjem u kamp, nema nikoga kad mi je stiglo pivo, posle prvog gutljaja javilo mi se da i to sto sam sam u idilicnoj atmosferi uopste nije lose ovo se zove nirvana ovo je na putu za kladovo... blejanje u kladovu u povratku stanemo na jedno odmoriste i ja tu sretnem drugara fotografa Duleta sa zenom [u zelenoj majici], on je dosao kolima tako da ove papuce zanemarite Senjor Paukinjo raspad sistema i smeh dok ne zaboli stomak oficijelni BJB pas u kampu Toma joj sta jos reci superlativi, superlativi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolona i detalji iz kolone dejang bane&gaga(lepša i noću TIŠA polovina ) kochaMladji na ybr-u redoran i krmača (lepša polovina ) vlada&lepša polovina(Vladimir J) peki&lepša polovina sasha&lepša polovina vukan ribolovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan pejzaži prelepo shejtan malo krpimo vunakovog vfr-a, kad ovde misa-pei-a nije srčka udarila od mog blica nikad nece spavanje doručak ... i ponovo čeprkanje po hondama ... pauk & naja, e baš mi bilo drago što sam vas video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fenomenalno. Pozdrav svima. Hoću još! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan nedelja ujutro, krećemo ka lepenskom viru, a soko i ja nastavljamo do 40 km iza milanovca do nekog vidikovca ... detalj iz vožnje, ispred mene shejtan vodi, soko(Night Hawk) prati ... grupa na lepenskom viru lalajko je ovde sebe poredio sa ovim tuznim kamenom (zbog gume) za facebook (soko (Night Hawk) i burago ) eto to smo radili dok ste nas čekali, tresli se, brinuli, jurili naše nedostupne telefone i pitali se da li je sve ok ... lepo sam rekao gay momenat "Gay, jolly, joyful, merry describe a happy or light-hearted mood. Gay suggests a lightness of heart or liveliness of mood that is openly manifested" hehe sa vidikovca na kome nismo pauzirali kada smo isli za Kladovo (da da ima i toga) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan kakve fotke :o xtra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...