Jump to content

Moto Zajednica

BJB vikend voznja, 17-18 maj 2008, Dunav

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 167 postova

evo postavljen je montiran video materijal sa nase vikend voznje! mozete da ga skinete za uspomenu sa RapidShare-a.

link: http://rapidshare.com/files/116182723/BJBikers_BG_Kladovo_17052008.wmv.html

video file je u WMV (Windows Media Video) formatu velike rezolucije (720x576), traje 09:54 a tezak je 73MB. Trebalo bi da se vidi na svakom racunaru bez problema.

javicu kad uskoro postavim isto to i na YouTube.

o videu:  u glavnom je sve snimljeno video kamerom tokom voznje ali ubacene su i fotografije pa cak i video sa DigiFoto aparata (iscurela mi baterija na kameri). pocinje fotografijama ispred Steka - zaboravio sam da snimim polazak :( al kasnije se lepo vidi nasa voznja. na tvrdjavi smo se MisaPei i ja malo zadrzali snimajuci i kolona nam je izmakla tako da do kampa vozimo sami. isto se desilo i na voznji prema Kladovu - dok nismo stigli kolonu na tocenju goriva.

uzivajte!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova
  • Motocikl: ADV 350

Upravo odgledah! Extra je izmontirano! Drago mi je sto barem delic atmosfere imamo u video zapisu. Vukane, svaka cas'!

• drkadzija, 1226 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Ajd molim te za nas neuke uputstvo kako skinuti film ???

• Zainteresovan, 560 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Svaka cast ljudi na voznji.

Nego, kolko sam ja video niko ne pomenu onu grupu od 125cc. Jel uopste postojala ta grupa? Koja se brzina drzala u toj grupi? Jel bio neki kinez  ;D?

Da, sam imao dozvolu, posao bi bez razmisljanja-ovako...krivo mi je, al bice jos voznji!

hvala, hvala svima na pohvalama za video :)

to ja onako, da se oduzim BJB zajednici na odlicnom iskustvu!

dakle, za neupucene: kako skinuti ovaj video file sa RapidShare-a

1. kliknuti na link : http://rapidshare.com/files/116182723/BJBikers_BG_Kladovo_17052008.wmv.html  - sacekati da se otvori nova stranica

2. u koloni Free kliknuti na taster FREE. sacekati da se otvori nova stranica

3. izabrati jednu od ponudjenih konekcija (obicno je vec izabrana) i kliknuti taster DOWNLOAD VIA (izabrana konekcija)

4. pocinje download sa SAVE AS (u zavisnosti od Browser-a)

uzivajte!

Nego, kolko sam ja video niko ne pomenu onu grupu od 125cc. Jel uopste postojala ta grupa? Koja se brzina drzala u toj grupi? Jel bio neki kinez  ;D?

Da, sam imao dozvolu, posao bi bez razmisljanja-ovako...krivo mi je, al bice jos voznji!

iako je bila planirana brza i spora grupa  stopili smo se u jednu jer je vozeno oko 90km/h sto za npr. ybr125 nije bio nikakav problem

(iscurela mi baterija na kameri)

tebe baš nije htela struja na ovom putovanju :D

bas tako.... sledeci put nosim rezervni akumulator, pa kad zafali za mob/kameru/fotoaparat/vfr samo prekopcam :)

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder

Lepo drugari, verujem da ste se fino proveli sudeci po fotkama i komentarima. Zao mi je sto nisam bio u prilici da vam se pridruzim ali se nadam da ce se u buducnosti cesce organizovati ovakve i slicne "aktivnosti"  - do tada, pozdrav ...

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

vidi Hacky - stvar je neverovatna. ja sam vozio transalpa a sin ybr-a. obojica smo pocetnici i obojica smo prvi put bili: u voznji van grada, u voznji u grupi, prvi put u zivotu smo videli ove likove (ne racunajuci www). i pazi cela voznja je bila takva kao da su svi oni vozili 125-tice a pri tome kochaMladji sa ybr-om (jedina 125-tica mislim) imao je osecaj kao da je vozio u najmanju ruku gs-a. bez trunke napora uredno je pratio maksimalnih (i planiranih) 80-100. dakle potpisujem - da smo kojim slucajem krenuli pesaka mislim da bi cela ekipa parkirala i krenula pesaka - ljudi su neverovantni. dakle trk po dozvolu jer eto sledece ture dok trepnes a svaka je neponovljiva (kazu ;))

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

meni su u povratku [dok sam vozio na celu u jednoj deonici] sheytan i dragana rekli da idem prebrzo pa sam se posle samokaznio i vozio poslednji cisto da vidim kako je to :D

jos jedan dokaz neobjasnjivog ludila  8)

stvarno, kad cemo opet?

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Pokusao sam da osetim delic tvoga zadovoljstva i ponosa iz ove price. Predpostavljam da je predivan osecaj dok gledas Junoira kako pegla ispred tebe. I ja jedva cekam da osetim to isto.

Siguran sam da ste SVI svesni cinjenice, ali ja jednostavno moram da kazem da je BJB sa svima koji ga cine - CETVRTA DIMENZIJA !!

"strpljen spasen" kazu - doci ce i tebi taj dan. a sto se tice BJB - 100% si u pravu - da nije njega pitanje je da li bi ikada i ja i junior zajahali. pada mi na pamet da bi u stvari svi pocetnici trebali da se promovisu upravo na ovakvim voznjama. jedno je kada vozis sam kroz grad. nije isto ni kada kao pocetnik krenes sa manjom grupom negde van (2, 3, 4 motora). definitivno mislim da nakon sto covek polozi za A, odvozi hiljadu - dve u gradu i blizoj okolini - treba da saceka neku od ovih BJB tura i onda lepo krene i odradi taj zavrsni ispit/predavanje. ako ista ima u glavi nakon jedne ovakve voznje - ceo svet je njegov.

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Video je odlican, ali moram i muziku da pohvalim. Dobar izbor. Drago mi je da vidim da su Kocha sr&jr uzivali i da su kao pocetnici imali dobar tretman od starijih BJB vukova. Odlicno... :)

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: Dominator

Vukane, svaka cast za film!!!!

I jos jednom, hvala Lalajku – na ulozenom vremenu i trudu na pripremi i organizaciji ovog prekrasnog vikenda!!!

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Vukane, svaka cast za film!!!!

I jos jednom, hvala Lalajku – na ulozenom vremenu i trudu na pripremi i organizaciji ovog prekrasnog vikenda!!!

Nemate nikakve potrebe da se zahvaljujete meni!

Kao prvo, iza ove voznje stoji BJB kao brend. Da sam ja nesto organizovao, verovatno bi me cekao u Milanovcu samo Ribolovac, kao i prosli put! :) Drugo, mnogo vaznije, ovu voznju ste uspesnom ucinili samo vi, ucesnici. Vi ste ti koji ste dosli u dogovoreno vreme, mnogi cak i pre mene! Vi ste ti koji ste vozili strpljivo u koloni, vi ste trpeli moja stalna zaustavljanja kroz klisuru bez i jedne reci protivljenja  ::) Vi ste se zaustavili kada je Vukan imao problem sa motorom, vi ste uvece bili sjajno drustvo u kampu. Ribolovcu niko nije rekao da donese 10 litara vrhunskog crnog vina! (hvala Zorane!) Ja sa svim ovim dogadjajima i situacijama nemam nista!!

Posebno mi je drago zbog "malog i velokog Koce" i zbog sporijih motora, jer ce to biti ohrabrenje mnogima da krenu na buduce BJB voznje. Ovde nije bilo brze i spore grupe, pronadjen je nekakav kompromis u brzini koja nije bila spora za brze i brza za spore, te smo vozili zajedno, sto je i najlepse. Za to je "kriv" i Dunav sa svojim okruzenjem koje se moze osmotriti samo pri nekoj umerenoj brzini.

Da dodam da sam bio ne malo zabrinut kako ce se cela stvar odvijati. Jer, nije sve uvek tako, verujte!

Ovaj put su se slozile kockice i isla je ekipa koja vozi, radi i dise kao jedan. Zato se ja najiskrenije zahvaljujem VAMA! Bez vas, sve slike sa Dunava deluju prazno. Vase zadovoljstvo moze biti samo podstrek da buduce voznje budu jos bolje.

Hvala vam svima!

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s

Pozdrav svima i drago mi je sto smo se druzili u tolikom broju... :D :D :D bilo je vise nego opustajuce i relaksirajuce,narocito sedeci i vozeci se  pored "Lepog Plavog Dunava" i slusati sustanje motora a bogami ponegde i brujanje :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja