CAJA 1168 Napisano Maj 7, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je jedan kawasaki gpx 500 zapao za oko.Nasao sam ga u ispravnom stanju bez ogrebotina znaci skroz sredjen za 1600 evra registrovan jos 3 meseca,90-to godiste.Molio bih sve koji su imali iskustva sa ovim motorom da mi jave njihove utiske,kakav je motor...i interesuje me da li da zaobidjem taj motor ili ne. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 8, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao taj motor, samo mi se cini da je to malo skupo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panter 2 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 14 postova Motocikl: GPZ500 i GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam imao susret sa jednim GPX 600, i pored toga sto je u krs stanju bio, slaba kompresija, razbijene plastike, mnogo mi se svideo kako se lako vozi! Cak sta vise i ja se razmisljam o jednpm takvom. Sta da te savetujem posebno sedi i probaj ga pa ako ti se svidi... Sa tehnicke strane nisam dovoljno potkovan za nesto vise. Cena, pa ako je u extra stanju, tu je. Moze neki evric manje. Poz i lagano sa gasom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Maj 8, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ok probacu motor pa cu razmisliti,a cena je malo visa posto mu necu kesirati nego dam moj i doplatim 500e ma cenkacu se ja jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...