benjamin 9 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolege, na prodaju je moja devojčica hebiga, upravo sam čuo da mi ipak stiže novi motor te mala mora da ide ... da ne gušim mnogo ovde, pitajte na pp sve što vas interesuje u svakom slučaju, 19000, vlasnik,125 kuba, beograd, sredjen za sezonu, zadnja guma mora skoro na menjanje, prednja nova, stavio sam fensi led svetlo pozadi i nove velike retrovizore, mašina je u super stanju, lanac lančanici i kočnice super. inače to je cagiva mito samo u enduro izdanju, prilično redak ali jako zanimljiv motor, pogotovo za početnike. registrovan do početka jula, ako oglas potraje registrovan će biti još godinu dana ... imao je pad, samnom, ali na moju nogu, tako da je zaradio samo malu ogrebotinu na plastici i malo na koferu ... ide i kofer sa nalepnicom bjb (na koferu, ona sa uskršnjeg jaja vidi se bela tačka na fotografiji ) ... toliko, cena, za BJB friends and family 1800€ ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan nova cena : 1600 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan a godishte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan a godishte 1999 ali u medjuvremenu motor je pronašao novog vlasnika može lock, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...