Krstic Nenad 8 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd - Čukarica Motocikl: Sprint Prince Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se vraćao iz Batajnice, negde oko 12.45.h. Čim se prođe podvožnjak, pa jedno 500 metara ka Beogradu, bio je neki veliki zastoj. Samo sam video da neki plavi auto (liči mi na Fiat Marea, Bravo ili Brava) stoji nasred puta, i da ga vozila obilaze i preko trave. Tek kad sam trebao da ga obiđem, video sam da se u njegov prednji kraj svom silonom zabio motor metalik plave boje, neki bolji, Suzuki ili slično; vozača motora nisam video, samo njegovu kacigu koja je stajala na asvaltu - užas... Plašim se da vozač motora nije dobro prošao, neki minut posle čule su se i sirene ambulantnih kola. Da li je neko čuo šta se desilo, kako je vozač motora? Izgleda mi kao da mu je vozač automobila izašao iz fabrike pored i presekao mu put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj pisati u Crnu hroniku, ako ne znaš ishod udesa. Nadam se da je vozač preživeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan valjda ce ipak biti sve ok :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor metalik plave boje, neki bolji, Suzuki ili slično Mali off Mislim da svako od nas zna razliku izmedju copera,enduro motora, R-ova.... Ako je vec video da je motor "neki bolji" , onda moze i da napise priblizno kojoj klasi motor pripada. "Neki bolji" moze da bude i R i enduro i coper... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstic Nenad 8 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd - Čukarica Motocikl: Sprint Prince Prijavi odgovor kao problematičan motor metalik plave boje, neki bolji, Suzuki ili slično Mali off Mislim da svako od nas zna razliku izmedju copera,enduro motora, R-ova.... Ako je vec video da je motor "neki bolji" , onda moze i da napise priblizno kojoj klasi motor pripada. "Neki bolji" moze da bude i R i enduro i coper... Pozdrav Srkki, znam da je teško poverovati, ali: valjda sam jedini učesnik foruma koji ima motor a nezna da ga vozi, jedini koji ga držim u trpezariji, i predstavlja mi zadovoljstvo da ga povremeno prebrišem krpom; sutra mi je rođenan - 39. po redu, a prvi motor - žutu Jawu sam kupio pre par nedelja (inače, moja deviza je: nikad nije kasno)... Sve moje iskustvo u vožnji motora svodi se na jednu vožnju, kada sam kao dete "pozajmio" ujakov krš tomos koji nije imao ni gume, i u leru se na felnama spustio niz neko brdašce puno kamenja Zato je moja definicija "bolji motor" najbolja koju mogu dati, jer sam imao samo par sekundi da ga pogledam. Kako god, svaka šteta se da popraviti, samo se nadam da je čovek imao bar malo sreće u nesreći; ako je nekako uspeo da "preleti" haubu auta, najbolji epilog bi bio da je zaradio par modrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju se izvinjavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Onaj ko drzi Jawu u trpazariji ima pravo da ne prepozna ni tatka ni majku a kamoli marku motora koju je video u prolazu!!!Tacka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstic Nenad 8 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd - Čukarica Motocikl: Sprint Prince Prijavi odgovor kao problematičan Onaj ko drzi Jawu u trpazariji ima pravo da ne prepozna ni tatka ni majku a kamoli marku motora koju je video u prolazu!!!Tacka! A što ga ne bi držao u trpezariji (vidi avatar) kad nemam garažu Neko čuva džukca, neko mačke, a sa mog motora dlake ne padaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel ne curi ulje na tepik ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A da otvorite drugu temu za zajebanciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...