markulja 386 Napisano Februar 12, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog proleća planiramo dva drugara i ja da idemo biciklima na Svetu Goru. Detaljnu rutu još uvek nismo odredili, pa reko da pitam ovde da li je možda išao neko? Šta preporučujete, preko Makedonije ili Bugarske? Svaki savet je dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Februar 12, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan išao je otac jednog forumaša i napisao je knjigu "Duša", mislim da se zove. Može se kupiti u manastiru Fenek, sva zarada ide manastiru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Februar 12, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan evo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Februar 13, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao da li ste dobili blagoslov za posetu jer vam on odredjuje vreme polaska i timing putovanja. Vec od aprila pocinju guzve za Svetu Goru pa imajte to u vidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Februar 13, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Poslali smo pre neki dan molbu, cekamo odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Februar 22, 2019 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kum i ja bili u avgustu dve noci. Isli motorima do Jerisosa... U januaru prosle godine poslali smo molbu za maj, a dobili odgovor u aprilu da su kapaciteti popunjeni i da je prvi slobodan terminu avgustu, sto smo mi i prihvatili. Imali su problem sa stenicama (bubama) pa su gostoprimnica i smestaj koji se nalaze ispred manastira bili van funkcije, a mi smo bili smesteni unutar manastira na trecem spratu... Imali smo srece pa smo obedovali u fantasticnoj staroj trpezariji, koja se sada restaurira (kazu da ce restauracija potrajati pet godina). U Jerisosu smo ostavili motore kod ljubaznog gazde nekog hotela (iskopacu ime ako vam nesto znaci) osim ako ne mislite da nosite bicikle na trajekt i na Svetu goru. Mada nisam video da se tamo ista vozi osim njihovih dzipova i mini buseva za transport gostiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 5, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovora i dalje nema... Valjda cemo dobiti Bajseve ostavljamo, nećemo vući sa sobom, nisam ni siguran da je dozvoljeno da se prevezu na Svetu Goru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...