Duckey Kawasaki 35 Napisano Februar 10, 2019 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sam na pravom mestu za ovo. Treba mi set za reparaciju (ako se tako zove) slavine za gorivo. Koliko mi je objašnjeno to je membrana za vakum ali se prodaje u setu. Totalni sam laik. Pa mi treba pomoć... Koliko t košta, da li ima i gde da se to nabavi... Motocikl je Kawasaki ER5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 800 Napisano Februar 10, 2019 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cela slavina je ~60e, oznaka dela: 51023-1369. Setova za reparaciju ima, a cene su u rasponu 25-30e. Raspolozivost i cene izvucene sa ebay-a, cmsnl i wemoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Februar 10, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posto si iz NS, naidjes, skinemo slavinu i pokusamo da je resimo dostupnim delovima... Nekad uspe nekad ne (ne znam napamet). Ili ako si vican, skines sam, odes u motobike i pokazes im slavinu, ako imaju nesto sto pase, to je to, ako nema, trazis neku koja ima isto telo, pa prepakujes. Mislim da su slavine ispod 20€ kod njih. Neke zamenske ali nisu lose, bar ja nisam imao problema na ovih par sto sam sredio. Cesce sam morao da rasklopim pa prepakujem, ali radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ili Louis. Sekula donese. Ja sam tamo kupio za transalpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 11, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Duckey Kawasaki je napisao: Nadam se da sam na pravom mestu za ovo. Treba mi set za reparaciju (ako se tako zove) slavine za gorivo. Koliko mi je objašnjeno to je membrana za vakum ali se prodaje u setu. Totalni sam laik. Pa mi treba pomoć... Koliko t košta, da li ima i gde da se to nabavi... Motocikl je Kawasaki ER5 Pogledaj ove u Pančevu: Motocikli | Oprema i delovi : Setovi gumica za slavine 31.01.2019 - ID 72622315 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novi setovi za remont slavina za gorivo. Cene od 1600 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan imas pp al da kazem i ovde, imam ja polovnu koja treba da se reparira takodje, al evo i resenje koje sam ja primenio na er5 ici dok sam je vozio. Er5 ima slobodan pad, crevo koje ide na slavinu iz rezervoara sam stavio na nizi deo tj na rezervu, visi deo sam zatvorio, vakum na karbu sam resio sa crevcem koje je zatvoreno i nisam imao vise nikakvih problema sa slavinom. Tako sam vozio 4 sezone i motor je prodat sa tom slavinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Februar 11, 2019 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pomoći. još moram da se konsultujem sa "majstorom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 65 Napisano Februar 12, 2019 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/11/2019 at 10:42 AM, Arso said: Pogledaj ove u Pančevu: Motocikli | Oprema i delovi : Setovi gumica za slavine 31.01.2019 - ID 72622315 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novi setovi za remont slavina za gorivo. Cene od 1600 ... Ja sam kupio prosle godine od Pancevaca set za reparaciju za Gpz i zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...