salle_ 59 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan kupujem prednju kocnicu sa pumpom od nekog R motora , kupujem za apriliu , ali pasuje i od japanaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 5, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Нешто овако? ??? Мени треба прекидач - давач за штоп - сваки договор могућ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan steta , nije takva , ovakva mi treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si napisati da ti treba radijalna pumpa, bilo bi jasnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bubba zanetti 2 0 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam novu radijalnu pumpu ako to hoces sa loncetom za ulje,koliko mislis da platis?videcu sutra da slikam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudi , ali danas mi je stigla original brembo ... moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...