David Kurcelic 1 Napisano Decembar 14, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelji imam jedno pitanje,kao sto sam naveo ponosni sam vlasnik YBR 125 2007 god. Posto je kao iz fabrike na njoj trenutni nema nista od ulaganja sem zadnje gume ,e sada posto su fabricke 90/90 18-tice ja bih hteo zadnju da kupim širu npr. 110/90 ,ili 100/90 pa ako je neko nesto slicno radio na Ybr da me posavetuje koliko širu da stavim a da bude bolje a da ne menja drasticno brzinu itd..fabricke su mnogo tanke... Unapred Puno Hvala! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 14, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se sa tim zajebavati, nije to auto. Vozi gume koje su fabricki propisane ionako ces prevazici taj motor za jednu sezonu. 1 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 326 Napisano Decembar 15, 2018 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj je razmišljao kao i ti i stavio zadnju 100. Kako je felga baš jako uska i dosta skupi gumu gazeći sloj je bio čudnog oblika i izgubio je na stabilnosti u zavojima. Pošto se povećao opseg gume desilo se to da mu je slabije vukla, pa je naprijed stavio 1 zub manji zupčanik i bio je naravno problem na tehničkom pregledu. Uglavnom, nije bio zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
David Kurcelic 1 Napisano Decembar 15, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uredu,hvala drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...