peratrap 787 Napisano Decembar 29, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Borise, sa kojom ekipom ideš,jel ih poznajem? Što se tiče cene karte za trajekt zavisi i od toga koliko imaš godina,što si stariji karta je jeftinija. Ja ću najverovatnije za Portugal u maju a ako ne tada onda u julu na skup u Faro.Capo Da Roco me ne interesuje.Tako da moj Petre nikako se ne uklapamo.Ostajem najmanje mesec dana.brmmm,brmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Januar 1, 2019 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Ide nas nekoliko članova Lipa chapter Slovenija i dva člana Dalmacija chapter a neki se dogovaraju za šleper do Lisabona ali mora da bude oko 20 motora da bi bila cena oko 140 eur u jednu stranu plus avio karta za osobe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Februar 13, 2019 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u principu zainteresiran, motori su slicni (recimo), jedino je tajming potencijalni problem. Keep in touch. 10 dana je meni dovoljno, ne moram vidit sve sto ima do tamo i nazad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 13, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u principu zainteresiran, motori su slicni (recimo), jedino je tajming potencijalni problem. Keep in touch. 10 dana je meni dovoljno, ne moram vidit sve sto ima do tamo i nazad.Imas poruku na ppbrmmm,brmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 14, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Milan (BMW K1200R) i ja smo rentirali motore pretproslog maja u Barceloni (IMTbike). Nama smesno, ali se stvarno tako zovu. Proveri opciju sa low-cost avionom i rentom motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 15, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Milan (BMW K1200R) i ja smo rentirali motore pretproslog maja u Barceloni (IMTbike). Nama smesno, ali se stvarno tako zovu. Proveri opciju sa low-cost avionom i rentom motoraZnaš kako se u vojsci kaže da je osvojena teritorija samo ona gde stupi nogom pešadija,e tako i ja mislim o moto putovanjima,gde tocak mog motora prođe to je to,prelete i dolete ne brojim brmmm,brmmm 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne secam se, mnogo davno sam bio u vojsci - jos u proslom veku Kad sam uracunao u kakvom mi je stanju kicma, koliko cu uzivati u 4000 km autoputa, pa posledicno cenu putarine, goriva, guma, akanja motora, hotela i klope, da dolazim sam do Spanije i kao najvaznije: da nikad pre toga nisam vozio duce od 3 dana odjednom - resenje se samo nametnulo. Da sam putovao svojim motorom, ustedeo bi 100+ evra, ali ovako sam bio na motoru u Barceloni posle 4-5 sati puta avionom i taksijem od polaska iz Bgd-a. Prosle godine smo na "Avanturu" isli na Sardiniju, proveo sam 17 dana na motoru, i sad znam da mogu izdrzati. 2017-e to nisam znao. Mada, ni u ovih 1500 km na autoputu nisam uzivao Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...