mixa 1034 Napisano Maj 4, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da vozim motor posto sam operisao okice, ali nisam mogao da izdrzim. I tako juce ujutru polako krenemo vec tradicionalno do Ostroga Slava Mu i Milost. Posto vazi da ko god se zaputi pod Ostrog nece mu se nista desiti, pa kud ces bolju destinaciju za otvaranje sezone. A i usput sam dosao do nekih novih saznanja. Polazak negdje oko 9 ujutru, spremanje, tankanje goriva i lagano napustamo Trebinje draga mi Fazerka i Ja. Vrijeme odlicno, nije mnogo vruce, ali moram cijelo vrijeme da drzim zatvoren vizir radi oka, pa dok izadjem iz grada telece glavica se lagano krcka. I tu slijedi prvo veliko saznanje, zaustavlja me drot i pokazuje na instrument tablu, reko ne kontam, sta je, kad On meni kaze " Znate li Vi da duga svijetla vise smetaju po danu nego po noci" ??? ??? ???, Nisam znao, izvinjavam se ciko. Nastavljamo dalje, stizemo do Lastve. Lagano preko jedne, pa druge granice i eto nas nadomak Ni`sica grada. Standardno do Budosa, tri patrole, ali nikakvih problema, penjemo se do donjeg manastira, gdje ostavljamo djogata i nastavljamo pjeske dalje. konak donjeg manastira Lagano gazimo vec poznatom stazicom evo nas nadomak gornjeg manastira I evo nas stizemo do gornjeg manastira i to pod full opremom. Kad sam stigao prva miso mi je bila da ce me srce ocistiti, a kasnije "Ovaj covek je neunistiv" ;D Prije nego krenemo do Civota Svetog Vasilija Ostroskog, da bacim jedan pogled sa terase Za divno cudo nije bilo guzve, kako sam odabrao dan, svaka mi cast. Poklanjam se Svetim Mostima, obilazim Crkvu Svetog Krsta, malo se odmorimo na terasici na kojoj je Loza i krecemo nazad. Posto ne znam kad cu se opet vratiti Svetom Vasiliju i Ostrogu pogledam jos jednom tu ljepotu u kamenu E da , zaboravio sam iznad donejga manastira je i mala crkvica u kojoj su krstenja Djogat spreman ceka i laganini idemo do Konobe u Bogeticima koja me je odusevila po ko zna koji put. Ovo mjesto nemojte zaobici niposto. ...i tu krece teleca corbica, pa punjeni raznjici,.. ... i gdje da odem, a da ne mlatnem Crnogorske palacinke E sad mozemo kuci. Punog srca, a i stomaka, prelijep osjecaj koji nisu uspjeli pokvariti ni neki cica sto me isjekao prije Niksica, niti neki sa mobilnim sto je bio na mojoj traci,... ma nista. Izadjem iz Niksica i negdje na Trubjeli u krivini izlijece Vucijak na mene, sreca pa me zakacio samo po nozi inace bi bilo veselo. A potom i drugo saznanje da su kombi vozila sira od slepera, zivio sam u zabludi da je drugacije, ali eto ipak nije. Ama bas nijedan nije prosao, a da nije sjekao pola moje trake, dok je svaki sleper bio u svojoj traci. Prelazim granicu, ovaj put mi i ne uzimaju dokumenta " Ti si onaj od jutros, ajde prolazi" I evo za kraj par slicica iz nase slobodarske Hercegovine. Sve u svemu lijepa turica,nekih 200-injak kilometara. Onako taman. I naravno vracamo se opet sigurno. I naravno pozivamo da i Vi navratite. Necete se pokajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 4, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa tura po jos lepsem danu.U junu sam u Crnoj Gori sa familijom i sigurno idemo do Ostroga, a mozda dodjem i u Trebinje .Na slikama Trebinje izgleda izvanredno nadam se da je uzivo jos lepse.Pozdrav hrabroj braci iz Hercegovine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ljepota, mora ovo da vidim a za motor i da ne pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe slike ali te i svetlo bogami posluzilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 4, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe slike ali te i svetlo bogami posluzilo Slazem se u potpunosti i svetla po danu su obavezno duga, nek me opominju onda me i VIDE :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prava voznjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Svi ti predeli su fenomenalni!!! Preporucujem tu turu obavezno! I nemoj neko da nije svratio do Konobe u Bogeticima!!! Samo pazite, porcije su ogromne. Ne valja voziti pretrpanog stomaka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosla tu relaciju,samo sam ja dodala i Mostar. U svakom slucaju preporucujem onima koji nisu bili. Prelepo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Predeli fantasticni,ove sezone nazalost ne,ali sledece :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 4, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sjajne fotografije Mixo! Kad je Djura pominjao svetlo, nije mislio na svetlo na motoru! Recimo, svetlo na ovoj slici je odlicno... Mogao bi jos neku ovakvu reportazu da postavis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 4, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Mixa, hvala na prelepom putopisu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Maj 4, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja! Prosle i pretprosle godine sam se muvao motorom po tim krajevima i jako je lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano Maj 4, 2008 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Merio svetlo na pogresnom mestu, ali oprosteno mu je zbog oka. Lepo, lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis i fotografije a verujem da si uzivao i u voznji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe slike ali te i svetlo bogami posluzilo Slazem se u potpunosti i svetla po danu su obavezno duga, nek me opominju onda me i VIDE :D Mali off, samo kratka, stvarno smeta a gubis i ablend...... Meni licno izrazito smeta u grupi kad neko iza vozi sa dugim..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 5, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mixo,kinzze! Dobre fotke samo mrshav to obrok za umornog motorciklistu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 5, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mixo,kinzze! Dobre fotke samo mrshav to obrok za umornog motorciklistu! ;D Hvala drugari. Polako Yo, treniram , kad naidjes na ljeto. Lalajko, na zalost prije ljeta necu gledati motora, ali valjda bude koja turica na ljeto. Kakva ljepota, mora ovo da vidim a za motor i da ne pricam Ma Freza mi je lutkica, ali sta tebi pricam, Ti joj vozis vecu seku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 5, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mixa brate fotke su prelepe! Bog da sreće i zdravlja pa da ti na leto dođemo u goste na vožnjicu Klopica je skroz ok...za marendu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Mixo druze moj, dobro je da je jos ljudi pored tebe reklo da se nikako ne zaobidje Konoba u Bogeticima... a ja necu pominjat neke koji su to uspjeli, i to u punom naletu... no aj, ovo ce im posluzit za sledeci put zao mi je te se ne vidjosmo, al dolaze ljepsi dani a Trebinje je blizu... stvarno su slike prelijepe, a ovi vodopadi su :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 5, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Peki na ljeto sam doma, slobodno naleti. Pa da negdje skoknemo na marendu. ;D Veci i meni je zao, ispravicemo to sigurno. Nego izroni li Zak Kusto, nije mi se javljao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Nego izroni li Zak Kusto, nije mi se javljao? ako nije sam izronii, odradice to mreze ribara mjesto njega ;D e kad vidi slike sa putovanja vratice se on starom dobrom motoru, yebo more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 5, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ohoj Mixone, muski Doooobre slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 5, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ohoj Mixone, muski Doooobre slike Ohoj caffe raceru. ;D Hvala. ako nije sam izronii, odradice to mreze ribara mjesto njega ;D e kad vidi slike sa putovanja vratice se on starom dobrom motoru, yebo more Jos kad ga Ti doranis sa Nordicem, mislim da ce jedna mlada dusa biti spasena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uh Trebinje mmmmmmmmmmmm kako je to lepo dolazim ove god. sa sve CBX-a. Valjda ce da izdrzi do tamo??????? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ti iz Trebinja, a ja u Trebinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...