gogaa 1 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan evo stigoh i ja iz koceljeve.mogu vam reci da je super organizatori se plase da nece doci dosta ljudi da se pojede bik a ulaz je stvarno 400 din kao i svuda a za pravo druzenje nije mnogo. ljudi dodjite necete se pokajati sutra ce biti ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 9, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan bio,video i brzo se vratio.jako razocaran.u nekim stvarima se uopste ne vidi da prave prvi put skup.ulaz 400 kinti,klopa 140 najjeftinija pa na gore,pice 70 pa na gore,tu su se pokazali ali u nekim drugim stvarima i nisu bas,mesto je lepo,lepse nego na nekim "vecim" skupovima,ali jbg za prvi put dobro su se pokazali oko para,bice bolj sledeci put.pre nego sto sam stigao tamo planirao sam da idem i u subotu ali kada sam stigao i parkirao motor resio sam da subotu odvojim za glancanje svog mezimca Realno si u pravu sto se tice cenovnika. Nije mi jasna cena bona 70 din. i kisela voda i pivo i Cola ista cena. Ali najvece poenta je sto domacini nisu dali skoro nikom da placa pivo tj 90% piva je na njihov racun. Sutra posle klope voznja do manastira Kaona!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan svak cast domacinima,pivo ne pijem a od ljudi sa kojima sam dosao iz civije (ne racunajuci sve koji smo dosli u grupi) niko nije dobio pivo gratis,opet izvinjavam se ako nisam upravu.mesto je lepo i ima pontencijala za skup,malo ima previse prasina ali jbg.jeste uylaz je svuda 400din (na svim skupovima koji prave klubovi clanovi mas) ali to nije razlog da se i ovde,pogotovo posto je ovo prvi susret naplacuje toliko,ako zelis da ti dodju i sledece godine moras privoleti ljude necim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Maj 11, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u subotu, nista posebno, ok mi je sto sam bio , video, nije mi krivo, ali da li cu iduci put ici, to tesko... Samo je secerna vuna falila da bude kao neki manji vasar, skupile se porodice iz svih okolnih sela koji nemaju veze sa motorima i moto skupom, dosli da vide sta ima. Par siromasnih tezgi sa opremom, neke tezge sa djindjuvama... A sa jednim od valjda domacina, zamalo frka, da nije bilo starijeg bajkera gospodina sa sedom kosom i naocarima sa prslukom Arhangel koji je sve pokusao da svede na salu i zajebanciju, hvala mu jer ortak sa kojim sam bio je malo kratak na fitilju i veliki je fajter, par puta je do sada sebi polomio ruku udarajuci po 4-5 ljudi odjednom. naime , sta je bilo, sto pored satora u "g", moze da sedne 20-ak ljudi, na jednom delu sede njih 5-6, a ortak i ja skroz na drugom kraju pijemo pivo, pojavljuje se veca grupa medju kojima i spomenuti stariji gospodin. ovi sto su sedeli ustaju , pozdravljaju se i jedan od prisutnih sa stolom se obraca gospodinu sa recima " dodjite za nas sto a ovu dvojicu cemo da oteramo u picku materinu". Jos jednim hvala sedom gospodinu koji se sve iskusno smirio kao sto dolikuje i treba. Jer stvarno, bilo je mesta koliko hoces, nije bilo uopste guzve u satoru. Ubrzo posle toga smo se pokupili i otisli. I sto se tice cena, prejako za tako skoro bedan skup. A dz pivo i taj razanj, ja ne videh, mada sam dosao negde posle 17h. Put do tamo nikakav, radovi, rupe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bila sam u subotu i utisci nisu losi! Mali ali lep skup! Za pivo ne znam (ne pijem) ali bik na raznju je bio (probala)! Defile je bio mali ali sta ces kad u Koceljevi ima samo jedna ulica ali zato je bilo motora. Mesto je ok,lepo je,vreme je bilo super ali iskreno mnogi bajkeri nisu dosli zbog puta koji je bio katastrofa ali je zato lep pogled vadio stvar! Cena ulaza i pica je bila jaca i mislim da ce organizatori morati malo vise da se potrude sledece godine da bi doslo vise bajkera! Sve u svemu lepa voznja! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan LJudima je to prvi skup i verujem da ce sledeci biti bolji.Zato smo i dosli da ljudima pomognemo za prvi put.A trudili se jesu,devojcice na ulazu mi rekose da je bilo oko 400 motora sto je prilicno za prvi put.I da nebude samo skupo pivo skupe pljeske,ja sam jednu pojeo i bila je odlicna i deca na ulazu rekose da su im rekli da posle defilea nikome nenaplacuju ulaz sto cinimise da prvi put cujem.Samo napred i sledeci ce biti bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan na dosta skupova se posle defilea ne naplacuje ulaz motorima,tako da nije to prvi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ni pesacima naplacivali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...