Kowalski 363 Napisano Octobar 25, 2018 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Castrol MTX ful sintetic 75-170 Grand Prix Pošto koristim za moj motor drugo ulje za menjač i kardan ovo ne koristim a došlo mi iz inostranstva ustupam ga nekome kome će itekako dobro doći da obraduje svoj menjač i kardan(ako ga ima motor) po Nabavnoj ceni : 25e. (cena je fiksna i bez mogućnosti cenkanja) Castrol MTX ful sintetic 75-170 Grand PrixOrginalno Castrolovo ulje za menjače i diferencijale visokih performansi NAPOMENA: Da još jednom napomenem...ulje je kupljeno u inostranstvu a ne ovde kod naših prodavaca Kontakt tel. 066/33-6383 ili ovde na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Octobar 29, 2018 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Orginal Castor MTX 75-140 fil sintetic GRAND PRIX sada za..... .................................... 2500din. ..................................... Kontakt tel. 066/33-6383 ili ovde na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17235 Napisano Octobar 29, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3668 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da iznesem moje lično iskustvo sa ovim uljem u mom BMWu R1100GS. Prvih desetak hiljada km nakon kupovine motora vozio sam sa originalnim uljem (sae80w90) i menjač je bio bučan, neprecizan, ostajao je između brzina, .... ! Totalno sranje! Kupio sam zatim ovo ulje u Luisu i zamenio u menjaču i "diferencijalu" i posle par stotina kilometara menjač se preporodio. Radilo sve kao u puter da upada pri promenama brzine i bilo tako svih narednih 20.000km. A onda na sledećoj zameni probam da experimentišem sa drugim uljem (slična gradacija ali drugi proizvođač) i ponovo katastrofa. Svu obuću pocepah pri promenama brzine. Nisam trenutno u situaciji da izvršim zamenu, ali u svakom slučaju ubuduće u moj menjač ide isključivo ovo ulje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Octobar 30, 2018 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad ćeš naš dragi Žiko BITI u mogućnosti da ga zameniš... Nisam mogao da ostanem ravnodušan posle ovakvog komentara na moj oglas od strane našeg saborca Žike i odmah nakon čitanja sam odluči da mu : POKLONIM......... ovu litru orginalnog,(al stvarno orginalnog Castrola). Pošto se pokazalo da mu je menjač radio sa ovim ulje sve kao u puter da upada,onda tu nema šta više da se priča. Želim da mu i u buduće radi menjač kao puterica i da mu menjač ne cepa nikad više obuću. U sreći da bude zamena(kad dodje vreme). ps: samo mi se Žiko javi na PP ili na mob. da se dogovorimo oko slanja... Što se mene tiče prodaja je završena...... 1 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Octobar 30, 2018 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17235 Napisano Octobar 30, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3668 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Kowalski je napisao: E pa sad ćeš naš dragi Žiko BITI u mogućnosti da ga zameniš... Nisam mogao da ostanem ravnodušan posle ovakvog komentara na moj oglas od strane našeg saborca Žike i odmah nakon čitanja sam odluči da mu : POKLONIM......... ovu litru orginalnog,(al stvarno orginalnog Castrola). Pošto se pokazalo da mu je menjač radio sa ovim ulje sve kao u puter da upada,onda tu nema šta više da se priča. Želim da mu i u buduće radi menjač kao puterica i da mu menjač ne cepa nikad više obuću. U sreći da bude zamena(kad dodje vreme). ps: samo mi se Žiko javi na PP ili na mob. da se dogovorimo oko slanja... Što se mene tiče prodaja je završena...... hvala kolega na poklonu, ali zaista ne mogu da prihvatim to. Ukoliko prodaja ne prođe u narednih par nedelja verovatno ću ja da kupim to ulje od tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Octobar 30, 2018 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je naš kolega Žika iz opravdanih razloga odustao od mog poklona PONOVO je aktuelna PRODAJA !!! Cena je i dalje kolika je bila.....znači 2500din. Kontakt tel. 066/33-6383 ili ovde na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Octobar 31, 2018 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Greška u naslovu....nije 75W-170 nego.. Castrol MTX ful sintetic 75-140 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Decembar 6, 2019 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Salji meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Decembar 6, 2019 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 31.10.2018. at 1:36, Kowalski je napisao: Greška u naslovu....nije 75W-170 nego.. Castrol MTX ful sintetic 75-140 Ja bih se teba setio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17235 Napisano Decembar 6, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3668 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ubedljivo najbolje ulje za menjač i za finalni prenos za BMW. radi izvanredno u svim klimatskim situacijama (isprobano i na -15 i na + 40). Neka ulja rade dobro u pojedinim situacijama, a ovo u svim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Decembar 6, 2019 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Otišlo ulje..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...