zlig0r 1944 Napisano Octobar 15, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, stanje je ovakvo. Kum, potpuno razocaran u fabricki gopro software tj aplikaciju koji sluzi za skidanje i prebacivanje sadrzaja preko wifi sa kamerice na telefon, odlucio da im se nacestita mile nove godine i napravi brzu, bolju i pametniju aplikaciju... privodi je kraju, ali da bi zavrsio, treba mu par informacija drugih ljudi kako im se cini, kako radi, imaju li zamerki, problema, bagova, predloga. Tako da ako je neko rad, da odvoji 10 minuta svog zivota, instalira app na android fon, i malo se igra sa istom, i potom nam dojavi kakvi su utisci, neka mi samo u poruci posalje mail koji mu je povezan na android nalog, kako bi mogao da ga stavi na tester listu...i saljem mu link na google playu...za sad moze za uzvrat da se zahvali, prosledi full verziju i plati pivo, a kad uzme milione i kupi gopro firmu, obecavam da cu da ga izmaltletiram da svima pokloni gopro 10! Minimalno! Unapred hvala! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 15, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ću biti prvo zamorče, šaljem adresu na pp. Hvala unapred! Inače aplikacija na Honor 8 povezana sa GoPro 5 mi baš loše radi u poslednje vreme...non stop mi gubi konekciju... Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Octobar 15, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Tako je pocela i njegova agonija sa fabrickom app, pa odluci covek da uzme stvari u svoje ruke! i josh jedared, hvala na ucestvovanju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Octobar 15, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan I ja se javljam....hero 4 silver je u pitanju saljem mail na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Octobar 15, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jedared! Moram da priznam da sam vise nego prijatno iznenadjen odzivom poslatih mailova na pp! Svaki feedback je zlata vredan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Octobar 15, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi,i nama je u koristi da dobijemo sto bolju aplikaciju....odradio sam sve ono sa maila....e sad da zavrsim sa ispitom i u sredu testiram i javljam utiske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11750 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene hero 4 silver Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Vec su krenuli da stizu utisci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Octobar 23, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom moram da se zahvalim svima koji su ucestvovali. Ko je poslao zapazanja i utiske - hvala! Ko nije, moze i dalje, sto vise zna, bice bolje za dalju update aplikacije... Inace, aplikacija je juce zvanicno ugledala svetlost dana na google playu.. Media Commander for GoPro Naravno, ako ste zadovoljni, slobodno lupite 5 zvezdica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 23, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Нисам видео раније тему, ајд скидам апп па да видим ради ли пос'о.Није баш да сам и њихову Бог зна колико користио, ал ајд Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11750 Napisano Octobar 23, 2018 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sa silverom 4 nece da radi,trenutno resava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Novembar 29, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Sto doplata preko 200mb? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...