gucci 272 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Da li je moguce da far Kymca Super 9 izdrzi sijalicu od 55W H4? Far je staklen. Da li moze da se stavi LED H4 i koliko to ima smisla da bi se dobilo bolje svetlo? Imate li neki savet za poboljsanje svetla za nocnu voznju? Pregledao sam forum i jutjub ali nesto nema dobrih "tutorijala" Na proslom Kymcu sam stavio LED pozicije umesto obicnih sijalicica, konstanto su treperile i nisu imale ustaljeno osvetljenje. Kako se taj problem resava? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Da li je moguce da far Kymca Super 9 izdrzi sijalicu od 55W H4? Far je staklen. Da li moze da se stavi LED H4 i koliko to ima smisla da bi se dobilo bolje svetlo? Imate li neki savet za poboljsanje svetla za nocnu voznju? Pregledao sam forum i jutjub ali nesto nema dobrih "tutorijala" Na proslom Kymcu sam stavio LED pozicije umesto obicnih sijalicica, konstanto su treperile i nisu imale ustaljeno osvetljenje. Kako se taj problem resava?Lepo ti izgleda makina... Ja kontam da bi ti 30-35w već radilo odličan posao.. te od 55 pa to je za stadion... Sent from my BKL-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Septembar 5, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na Super 9 je naizmenična struja na faru i pozicijama, ne može LED. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 5, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, kole24 je napisao: Na Super 9 je naizmenična struja... Odnosno na svakom 2T skuteru? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima! Nisam znao da je na 2T skuterima naizmenicna struja na faru i pozicijama. Sve vreme sam bio ubedjen da je jednosmerna. Vec imam 35W obicnu halogenku kao prednje svetlo, nije lose ali nije bog zna sta u pitanju. Posle voznje Honda Vario 125 sa led svetlima dok sam boravio u jugoistocnoj Aziji, svako svetlo na motoru mi je slabo pa sam odlucio da i na svom ljubimcu poboljsam rasvetu. Imate li neki link za "budzenje" sa naizmenicne na jednosmernu, koliko je to moguce uraditi, a da ima smisla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...