millan 4 Napisano Avgust 28, 2018 U prolazu, 67 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT,Кawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama! Da počnem sa izlaganjem teme za odbranu diplomskog rada ! U pregovorima sam sa Robertom iz Ade da mi odradi granu i top za motor. Fabrički je mnogo tih te sam odabrao ovalni top sa DB kilerom. Interesuje me pošto nemam prilike kod mene u Leskovcu da čujem uživo kako se čuje na konkretno BMW- boxeru. Ima li neko ko ima ugrađen top i kako je zadovaljan zvukom. Ja konkretno hoću malo dublji i jači zvuk , zbog toga što se sa ovim mojih fabričkim više čuje muzika na njemu nego li sam rad motora. Najviše bih stavio zbog bezbednosti u saobraćaju, jer gledam kad moj drug ide ispred sa Harlijem svi beže na trotoar ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millan 4 Napisano Avgust 28, 2018 U prolazu, 67 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT,Кawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj model topa je u pitanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Avgust 28, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pocetkom sezone sam uradio auspuhe za moj "autobus" kod Roberta, nije bokser i nije bmw, ali sam hteo isto sto i ti, dubok i jaci zvuk al opet da ne vristi i da ne bude previse otvoren zbog "popping-a" i ako mene pitas, to sam i dobio topla preporuka za Roberta. Snimak odslusaj na kompu (mislim na sistem 2+1 itd) ili jos bolje na sluskama zbog basa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millan 4 Napisano Avgust 29, 2018 U prolazu, 67 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT,Кawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čuje se ali uživo je još bolje! Da li si snimao sa skinutim DB kilerima ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Septembar 9, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Za to sto ti trazis, samo kazi Robertu da hoces poluotvoren top. Znam, radio ukupno 3 auspuha kod njega. Covek je Dr Nauka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millan 4 Napisano Octobar 9, 2018 U prolazu, 67 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT,Кawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro svima! Da osvežim temu , stiže mi danas top od Roberta sa granom. Javljam utiske posle ugradnje, možda će nekom da znače! Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Novembar 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan On 8/29/2018 at 8:01 AM, millan said: Čuje se ali uživo je još bolje! Da li si snimao sa skinutim DB kilerima ili ne? Ja tek sad video tvoj post, snimano je bez DB killer-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan @millan Cestitam na VN 900 , moze li ova tema malo da se osvezi ? . nista utisci ? , neki video .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millanle 12 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT, Kawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan @millan Cestitam na VN 900 , moze li ova tema malo da se osvezi ? . nista utisci ? , neki video .... Prošlo jer godinu dana od kako je Bmw prešo u dobre ruke. Ono što sam zaboravio da kažem u vezi auspuha , a to je da je zvuk daleko bolji,jači i dublji u odnosu na standardni. Imam Snimak u kompu i ako nekog interesuje od članova mogu mu poslati na viber . Inače zvuk snimljen i uzivo su nebo i zemlja. Bolje se čuje uživo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...