-Viper- 547 Napisano Avgust 25, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam dotični tablet, svojevremeno kupljen od kawe radio odlično dok ga moj klinac nije sredio.Tablet radi ali je tač skrin polomljen kao i USB priključak za punjenje.Ko ima nekog ko se bavi popravkom eto mu mogućnosti da ima tablet.Tablet ide bez punjača. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Avgust 25, 2018 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se ako nije niko pre mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 25, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ti si prvi, pošalji podatke pa da ga pakujem Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Avgust 25, 2018 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, saljem PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 25, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan OkПослато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...