mileta 0 Napisano Avgust 13, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, moje ime je Kosta i imam 34 god. Iz Kragujevca sam i volim motore, zasto sam inace i ovde :). Trenutno posedujem hondu cb500. Moj prvi motor je poni expres i nisam imao mnogo motora izmedju dva navedena, jedan tomos i jednu yamahu ybr125. imam vise godina staza nego same voznje ali sasvim dovoljno da razmisljam o kupovini nekog motora koji necu planirati da prodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Avgust 13, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i srećno u potražnji motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Avgust 14, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan DobrodošaoПослато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...