Vele05 0 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nije velika dilema,sachs!ali naravno,pare nisu problem,para nema! mislim da ste shvatili... pa sta kazete za pulser.nema ga nesto po casopisima... sutra cu stavim koju sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Shachs uzimaj bez razmisljanja, malo je skuplji, ali mnogo su manje sanse da te boli glava posle par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I!!!? znaci sachs.....sad jos samo jedan mali problem da resim i to je to,tj dva problemcica i jos jedan kao bonus kad kupim motor.... e ovako prvo moram da prodaj ovaj koji imam,skupim jos oko 1500e,vozim ga bez dozvole do sledeceg leta,polazem,registrujem...pa oko 2800e ce mi trebati...s obzirom ako za moj dobijem oko 1000...zajebita situacija :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a vidim da mi je savetovana i neka honda...pa aj da vas zamolim da mi date koji predlog od 125ccm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Batajnica Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne bi video neki polovan keeway exceed,star koju godinu i imas i motor i za registraciju. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan O tome mislim vec 4 dana...naime ima thelord super motor...keeway exeed 125...i ja se bas zagrejao za njega... sad samo moram malo da ucim,zavrsim glupi prijemni i da vozim super motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se isplati uzeti Sachsa kada uzimas iz prodavnice na rate? 35eura rata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zavisi kolika je kamata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Pa raspitaj se tako da kupish, ostane ti za opremu, registraciju, sve, a motor je super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...